1' De eerste helft is begonnen. Granada trapt af.
2' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Nuevo Los Carmenes.
4' In de minuut 4, Gerard Gumbau neemt de door scheidsrechter Juan Martinez Munuera gegeven hoekschop voor Granada in Granada.
4' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Granada.
5' In Estadio Nuevo Los Carmenes mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
7' In de minuut 7, Inworp voor Atlético op de helft van Granada.
10' In Granada krijgt Granada op de eigen helft een vrije trap te nemen.
11' Doelpoging Granada! Het schot van Lucas Boye gaat niet tussen de palen in Granada.
11' In de minuut 11, Doeltrap voor Atlético in Estadio Nuevo Los Carmenes.
12' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent Granada een inworp toe op de helft van Atlético.
13' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Granada, te nemen op de helft van Atlético.
14' In de minuut 14, Alvaro Morata staat buitenspel. Atlético krijgt een vrije trap tegen.
15' Atlético krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op de helft van Granada.
15' Antoine Griezmann (Atlético) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Granada in Estadio Nuevo Los Carmenes.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Atlético een vrije trap op de eigen helft.
20' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft een inworp aan Atlético op de eigen helft in Estadio Nuevo Los Carmenes.
20' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
21' In de minuut 21, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
23' Granada krijgt van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
24' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Granada een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Atlético.
24' In de minuut 24, Inworp voor Granada ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Granada.
25' Inworp Atlético. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' De bal is over de achterlijn geweest. Granada mag een doeltrap nemen.
28' In de minuut 28, De uitploeg krijgt een doeltrap in Granada.
29' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Nuevo Los Carmenes.
29' Buitenspel Atlético. Alvaro Morata wordt teruggefloten.
31' In de minuut 31, Estadio Nuevo Los Carmenes ziet hoe Rodrigo Riquelme op doel schiet, maar niet scoort voor Atlético.
33' Pech voor Atlético. Het schot van Antoine Griezmann belandt op de lat.
33' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Granada in Granada.
33' In de minuut 33, Inworp op de eigen helft voor Atlético.
34' Saul Niguez mist het doel en scoort niet voor Atlético in Estadio Nuevo Los Carmenes.
34' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Granada een doeltrap.
35' In de minuut 35, Kans voor Atlético in Estadio Nuevo Los Carmenes! De kopbal van Alvaro Morata mist het doel.
35' Doeltrap voor Granada in Estadio Nuevo Los Carmenes.
36' Arbiter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Atlético op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Inworp voor Granada in de buurt van het vijandige doel in Estadio Nuevo Los Carmenes.
38' Arbiter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Atlético op de eigen helft.
38' De bal is over de achterlijn geweest. Granada mag een doeltrap nemen.
39' In de minuut 39, Gerard Gumbau mist het doel en scoort niet voor Granada.
39' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atlético in Granada.
40' Buitenspel van de uitploeg.
41' In de minuut 41, Atlético krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op de helft van Granada.
43' Granada krijgt van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' Inworp voor Granada in Estadio Nuevo Los Carmenes op de eigen helft.
44' In de minuut 44, Granada mag een hoekschop nemen vanaf links via Bryan Zaragoza Martinez in Estadio Nuevo Los Carmenes.
44' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Atlético een doeltrap.
45' Atlético moet opletten als Granada van scheidsrechter Juan Martinez Munuera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' In de minuut 45, De eerste helft is voorbij.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Atlético trapt af.
46' Wissel in Granada: Lino vervangt Rodrigo Riquelme bij Atlético.
46' In de minuut 46, Atlético gebruikt de 2 wissel. Rodrigo de Paul vervangt Marcos Llorente.
46' Inworp Granada. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
46' Vrije trap voor Granada op de helft van Atlético.
47' In de minuut 47, De uitploeg krijgt een doeltrap in Granada.
48' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Juan Martinez Munuera een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Granada.
48' Alvaro Morata schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Granada in Estadio Nuevo Los Carmenes.
49' In de minuut 49, Inworp voor Granada op de helft van Atlético.
49' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Nuevo Los Carmenes.
49' Schot op doel van Lino. Maar zonder doelpunt voor Atlético als gevolg.
49' In de minuut 49, Granada moet opletten als Atlético van scheidsrechter Juan Martinez Munuera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
50' De poging van Rodrigo de Paul (Atlético) mist doel in Estadio Nuevo Los Carmenes.
50' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Granada in Granada.
50' In de minuut 50, In Estadio Nuevo Los Carmenes mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
52' In de minuut 52, Atlético krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Martinez Munuera in Granada.
52' Atlético krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Martinez Munuera in Granada.
53' Inworp op de eigen helft voor Granada.
53' In de minuut 53, De poging van Gonzalo Villar (Granada) mist doel.
53' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Atlético een doeltrap.
54' In de minuut 54, De assist kwam van Antoine Griezmann.
58' Inworp voor Atlético in de buurt van het vijandige doel in Estadio Nuevo Los Carmenes.
59' In Granada krijgt Granada op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' In de minuut 59, Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent Atlético een inworp toe op de helft van Granada.
60' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Granada.
60' Vrije trap in Estadio Nuevo Los Carmenes. Op de helft van Atlético mag Granada een vrije trap nemen.
61' In de minuut 61, Buitenspelpositie van de uitploeg.
63' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Granada.