1' De eerste helft is begonnen. Girona trapt af.
3' Scheidsrechter Mario Melero Lopez geeft een inworp aan Girona op de eigen helft in Municipal de Balaidos.
5' In de minuut 5, Vanaf rechts mag Aleix Garcia een hoekschop nemen voor Girona in Municipal de Balaidos.
5' Doelpoging Girona! Het schot van Yan Couto gaat niet tussen de palen in Vigo.
5' Doeltrap voor Celta in Municipal de Balaidos.
6' In de minuut 6, Girona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mario Melero Lopez in Vigo.
6' De verdediging van Celta blokkeert een schot van Yangel Herrera (Girona) in Municipal de Balaidos.
6' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal de Balaidos.
7' In de minuut 7, In Vigo krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
8' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Girona in Vigo.
9' Scheidsrechter Mario Melero Lopez kent Girona een inworp toe op de helft van Celta.
10' In de minuut 10, Yangel Herrera mist het doel en scoort niet voor Girona in Municipal de Balaidos.
10' Scheidsrechter Mario Melero Lopez geeft Celta een doeltrap.
11' Inworp Celta. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' In de minuut 12, De verdediging van Celta houdt de kopbal van Artem Dovbyk (Girona) tegen in Vigo.
12' Hoekschop voor Girona in Municipal de Balaidos. Aleix Garcia neemt deze vanaf rechts.
12' Artem Dovbyk schiet op doel maar scoort niet voor Girona.
12' In de minuut 12, Daley Blind schiet op doel maar scoort niet voor Girona in Vigo.
13' Inworp voor Girona in Municipal de Balaidos op de eigen helft.
15' Viktor Tsygankov neemt de door scheidsrechter Mario Melero Lopez gegeven hoekschop voor Girona in Vigo.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Mario Melero Lopez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
17' Celta krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mario Melero Lopez op de helft van Girona.
18' Inworp op de eigen helft voor Girona.
19' In de minuut 19, Vergeefse doelpoging Oscar Mingueza (Celta) in Municipal de Balaidos.
19' Celta mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Oscar Mingueza in Municipal de Balaidos.
19' Poging met het hoofd van Renato Tapia. Maar geen doelpunt voor Celta.
20' De voorzet kwam van Miguel Gutierrez.
24' Aleix Garcia neemt de door scheidsrechter Mario Melero Lopez gegeven hoekschop voor Girona in Vigo.
25' In de minuut 25, Viktor Tsygankov mist het doel en scoort niet voor Girona.
25' De bal is over de achterlijn geweest. Celta mag een doeltrap nemen.
26' Girona krijgt van scheidsrechter Mario Melero Lopez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
27' In de minuut 27, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Municipal de Balaidos.
28' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Paulo Gazzaniga (Girona).
28' Scheidsrechter Mario Melero Lopez legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Carlos Dominguez (Celta) in Municipal de Balaidos.
28' In de minuut 28, De onderbreking is afgelopen.
28' Celta is weer compleet nu Carlos Dominguez weer terug het veld in mag.
28' In Vigo kan Paulo Gazzaniga (Girona) weer verder.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Mario Melero Lopez geeft Celta een vrije trap op de eigen helft.
29' Arbiter Mario Melero Lopez kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
31' Achterin bij Girona wordt de kopbal van Jorgen Strand Larsen (Celta) tegengehouden.
31' In de minuut 31, In Municipal de Balaidos mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
32' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vigo.
32' Inworp voor Celta op de helft van Girona.
34' In de minuut 34, Inworp voor Celta in Municipal de Balaidos op de eigen helft.
35' Celta krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mario Melero Lopez in Vigo.
35' Carl Starfelt met de kopkans! Geen doelpunt voor Celta in Municipal de Balaidos.
35' In de minuut 35, De uitploeg krijgt een doeltrap in Vigo.
37' Girona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Mario Melero Lopez op de helft van Celta.
38' Hoekschop voor Girona in Municipal de Balaidos. Aleix Garcia neemt deze vanaf rechts.
38' In de minuut 38, Girona krijgt een schietkans via Yangel Herrera, maar scoort niet in Municipal de Balaidos.
38' In Vigo krijgt Celta op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' Vergeefse doelpoging Anastasios Douvikas (Celta) in Municipal de Balaidos.
40' In de minuut 40, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Vigo.
40' Scheidsrechter Mario Melero Lopez geeft een inworp aan Celta op de eigen helft in Municipal de Balaidos.
40' Vrije trap in Municipal de Balaidos. Op de helft van Celta mag Girona een vrije trap nemen.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Mario Melero Lopez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
42' Arbiter Mario Melero Lopez kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
42' Inworp voor Girona in de buurt van het vijandige doel in Municipal de Balaidos.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Mario Melero Lopez geeft Celta een vrije trap op de eigen helft.
43' Inworp op de eigen helft voor Girona.
43' Scheidsrechter Mario Melero Lopez fluit voor buitenspel van Girona.
44' In de minuut 44, De scherpte ontbreekt bij Jorgen Strand Larsen (Celta). Zijn poging mist doel in Vigo.
44' Scheidsrechter Mario Melero Lopez geeft Girona een doeltrap.
44' Inworp Girona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Mario Melero Lopez geeft een inworp aan Celta op de eigen helft in Municipal de Balaidos.
45' + 1 De vierde official geeft 1 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Mario Melero Lopez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Vigo.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Mario Melero Lopez maakt een einde aan de eerste helft.
46' Celta trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
47' Schot op doel van Luca de la Torre. Maar zonder doelpunt voor Celta als gevolg.
50' In de minuut 50, Girona krijgt van scheidsrechter Mario Melero Lopez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
50' Daley Blind (Girona) krijgt geel van scheidsrechter Mario Melero Lopez in Municipal de Balaidos en moet oppassen.
51' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal de Balaidos.
51' In de minuut 51, De bal is over de achterlijn geweest. Girona mag een doeltrap nemen.
52' Scheidsrechter Mario Melero Lopez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
54' Vanaf links mag Miguel Gutierrez een hoekschop nemen voor Girona in Municipal de Balaidos.
54' In de minuut 54, De poging van Miguel Gutierrez (Girona) mist doel in Municipal de Balaidos.
54' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Celta in Vigo.
55' Inworp voor Celta in Municipal de Balaidos op de eigen helft.
57' In de minuut 57, Doelpoging Girona! Het schot van Yan Couto gaat niet tussen de palen.
57' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Vigo.
57' Inworp voor Celta op de helft van Girona.
58' In de minuut 58, Girona moet opletten als Celta van scheidsrechter Mario Melero Lopez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
58' Girona krijgt van scheidsrechter Mario Melero Lopez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
60' Inworp op de eigen helft voor Celta.
60' In de minuut 60, Inworp Girona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
60' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Municipal de Balaidos.
61' Scheidsrechter Mario Melero Lopez geeft Girona een vrije trap op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Arbiter Mario Melero Lopez kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
62' Inworp Celta. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
63' Luca de la Torre mist het doel en scoort niet voor Celta in Municipal de Balaidos.
63' In de minuut 63, Doeltrap voor Girona in Municipal de Balaidos.
65' In Municipal de Balaidos mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66' Celta gebruikt de 1 wissel. Mihailo Ristic vervangt Manuel Sanchez.
66' In de minuut 66, De thuisploeg vervangt Luca de la Torre door Jailson.
68' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
68' Vrije trap voor Celta op de helft van Girona.
69' In de minuut 69, Doeltrap voor Girona in Municipal de Balaidos.
69' Trainer Michel (Girona) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Portu door Ivan Martin.
70' In Vigo krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71' In de minuut 71, Celta moet uitkijken als Girona een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Municipal de Balaidos.
71' Gele kaart. Jailson (Celta) gaat op de bon.
72' Girona mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Celta in Vigo.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Mario Melero Lopez legt de wedstrijd even stil om Anastasios Douvikas (Celta) aan een blessure te laten behandelen in Vigo.
73' De wedstrijd is weer hervat.
73' Celta is weer compleet nu Anastasios Douvikas weer terug het veld van Municipal de Balaidos in mag.
73' In de minuut 73, Scheidsrechter Mario Melero Lopez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74' Scheidsrechter Mario Melero Lopez geeft Celta een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Girona.
75' Scheidsrechter Mario Melero Lopez geeft een inworp aan Girona op de eigen helft in Municipal de Balaidos.
76' In de minuut 76, Inworp voor Girona ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Vigo.
78' Scheidsrechter Mario Melero Lopez geeft Girona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Celta.
78' De 3 wissel van Celta. Miguel Rodriguez komt erin voor Renato Tapia in Municipal de Balaidos.
78' In de minuut 78, Celta brengt Carlos Dotor Gonzalez in de plaats van Carl Starfelt.
80' Inworp op de eigen helft voor Celta.
80' Inworp voor Girona in Municipal de Balaidos op de eigen helft.
81' In de minuut 81, Inworp voor Girona in Municipal de Balaidos op de eigen helft.
82' Scheidsrechter Mario Melero Lopez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83' Trainer Michel gebruikt zijn 2 wissel. Viktor Tsygankov wordt door Valery Fernandez vervangen bij de uitploeg.
83' In de minuut 83, Scheidsrechter Mario Melero Lopez kent Girona een inworp toe op de helft van Celta.
84' Girona schiet tussen de palen, maar Aleix Garcia ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
85' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Vigo.
87' In de minuut 87, Miguel Rodriguez (Celta) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Girona.
89' In Municipal de Balaidos mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' Celta krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Mario Melero Lopez in Vigo.
90' Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Mario Melero Lopez.