1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Girona mag de aftrap nemen.
1' In de minuut 1, Inworp voor Girona in Estadi Montilivi op de eigen helft.
1' Inworp voor Girona op de helft van Sociedad.
2' Het spel ligt even stil in Girona. Alvaro Odriozola (Sociedad) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
3' In de minuut 3, Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
4' Estadi Montilivi ziet hoe Imanol Alguacil de geblesseerde Alvaro Odriozola vervangt door Jon Aramburu bij de uitploeg.
8' Buitenspel Girona. Scheidsrechter Jesus Gil Manzano fluit de thuisploeg terug in Estadi Montilivi.
8' In de minuut 8, Vrije trap voor Girona op de helft van Sociedad.
9' Sociedad krijgt van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op eigen helft een vrije trap toegewezen.
10' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Girona een vrije trap op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Een schot van Brais Mendez (Sociedad) wordt tegengehouden door de verdediging van Girona in Girona.
11' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent Sociedad een inworp toe op de helft van Girona.
12' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadi Montilivi.
13' In de minuut 13, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadi Montilivi.
13' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jesus Gil Manzano aan de thuisploeg.
14' Estadi Montilivi ziet hoe Viktor Tsygankov op doel schiet, maar niet scoort voor Girona.
15' In de minuut 15, In Girona krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
16' Arbiter Jesus Gil Manzano kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
17' De bal is over de achterlijn geweest. Girona mag een doeltrap nemen.
18' In de minuut 18, In Estadi Montilivi mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
18' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jesus Gil Manzano een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Girona.
19' Andre Silva mist het doel en scoort niet voor Sociedad.
19' In de minuut 19, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Girona in Girona.
20' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Girona een doeltrap.
21' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent een vrije trap toe aan Girona, te nemen op de helft van Sociedad.
21' In de minuut 21, Gele kaart in Girona: Benat Turrientes (Sociedad) gaat op de bon bij scheidsrechter Jesus Gil Manzano.
23' Girona mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Sociedad in Girona.
23' In Girona krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' In de minuut 24, Buitenspelpositie Girona.
29' Vrije trap in Estadi Montilivi. Op de helft van Sociedad mag Girona een vrije trap nemen.
29' Een doelpoging van Savio (Girona) mist scherpte.
29' In de minuut 29, Doeltrap voor Sociedad in Estadi Montilivi.
30' Sociedad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op de helft van Girona.
31' Buitenspelpositie van de uitploeg.
32' In de minuut 32, Sociedad krijgt een schietkans via Brais Mendez, maar scoort niet.
32' Vrije trap in Estadi Montilivi. Op de helft van Girona mag Sociedad een vrije trap nemen.
34' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
35' In de minuut 35, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano fluit voor buitenspel van Girona.
36' Een speler van Girona staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Jesus Gil Manzano teruggefloten.
36' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft een inworp aan Girona op de eigen helft in Estadi Montilivi.
38' Girona krijgt van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op eigen helft een vrije trap toegewezen.
38' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Girona een vrije trap op de eigen helft.
39' In de minuut 39, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Girona.
40' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent een vrije trap toe aan Sociedad, te nemen op de helft van Girona.
41' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadi Montilivi.
43' In de minuut 43, Inworp op de eigen helft voor Girona.
43' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent Sociedad een inworp toe op de helft van Girona.
44' Inworp Sociedad. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Girona.
45' + 1 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Girona.
45' + 1 Scheidsrechter Jesus Gil Manzano laat nog 4 minuten doorspelen in Girona.
45' + 1 In de minuut 45, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadi Montilivi.
45' + 1 Brais Mendez (Sociedad) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45' + 2 Girona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op de helft van Sociedad.
45' + 4 In de minuut 45, Inworp voor Girona op de helft van Sociedad.
45' De eerste helft op Estadi Montilivi zit erop.
46' Begin van de tweede helft. Sociedad verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, In Estadi Montilivi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
47' Sociedad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op de helft van Girona.
47' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jesus Gil Manzano een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Girona.
48' In de minuut 48, Inworp Girona. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
49' De scherpte ontbreekt bij Andre Silva (Sociedad). Zijn poging mist doel.
49' De bal is over de achterlijn geweest. Girona mag een doeltrap nemen.
50' In de minuut 50, Inworp op de eigen helft voor Sociedad.
51' Doelpoging Sociedad! Het schot van Sheraldo Becker gaat niet tussen de palen.
51' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Girona een doeltrap.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Jesus Gil Manzano legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Sheraldo Becker (Sociedad) in Estadi Montilivi.
52' Coach Imanol Alguacil (Sociedad) moet ingrijpen en brengt Ander Barrenetxea voor de geblesseerde Sheraldo Becker.
52' Trainer Imanol Alguacil (Sociedad) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Benat Turrientes door Mikel Merino.
53' In de minuut 53, De onderbreking is afgelopen in Girona.
53' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent Sociedad een inworp toe op de helft van Girona.
54' Doeltrap voor Girona in Estadi Montilivi.
56' In de minuut 56, Brais Mendez neemt de door scheidsrechter Jesus Gil Manzano gegeven hoekschop voor Sociedad in Girona.
57' Inworp voor Girona in Estadi Montilivi op de eigen helft.
58' De verdediging van Girona blokkeert een schot van Ander Barrenetxea (Sociedad) in Estadi Montilivi.
59' In de minuut 59, Sociedad mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Brais Mendez in Estadi Montilivi.
59' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft een inworp aan Girona op de eigen helft in Estadi Montilivi.
60' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
61' In de minuut 61, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Girona.
61' Inworp Girona. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
61' Inworp op de eigen helft voor Sociedad.
62' In de minuut 62, Een schot van Mikel Oyarzabal (Sociedad) smoort in de verdediging van Girona.
62' Arbiter Jesus Gil Manzano kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
64' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Girona in de buurt van het doel van Sociedad.
64' In de minuut 64, De uitploeg incasseert geel op naam van Igor Zubeldia.
65' Sociedad verdedigt een schot van Aleix Garcia, waardoor Girona niet tot scoren komt.
65' In Estadi Montilivi mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66' In de minuut 66, Inworp voor Sociedad op de helft van Girona.
66' Inworp voor Sociedad op de helft van Girona.
67' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent Sociedad een inworp toe op de helft van Girona.
68' In de minuut 68, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Girona.
70' Een doelpoging van Jon Aramburu (Sociedad) in Girona mist scherpte.
70' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Girona in Girona.
70' In de minuut 70, De thuisploeg wisselt Portu voor Cristhian Stuani.
70' Wissel in Girona: Pablo Torre Carral vervangt Ivan Martin bij Girona.
71' Arbiter Jesus Gil Manzano kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
72' In de minuut 72, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Girona.
72' Sociedad krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op de helft van Girona.
73' Vergeefse doelpoging Brais Mendez (Sociedad) in Estadi Montilivi.
73' In de minuut 73, Hoekschop voor Sociedad in Estadi Montilivi. Brais Mendez neemt deze vanaf rechts.
73' Doeltrap voor Girona in Estadi Montilivi.
74' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft een inworp aan Sociedad op de eigen helft in Estadi Montilivi.
74' In de minuut 74, Inworp voor Girona in Estadi Montilivi op de eigen helft.
75' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Sociedad een vrije trap op de eigen helft.
77' Sociedad krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jesus Gil Manzano in Girona.
' In de minuut -1, Girona verwelkomt vandaag 13755 in het Estadi Montilivi.
79' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
80' De 3 wissel van Girona. Valery Fernandez komt erin voor Viktor Tsygankov in Estadi Montilivi.
80' In de minuut 80, Jhon Solis vervangt Aleix Garcia bij de thuisploeg.
81' Vrije trap voor Sociedad op de helft van Girona.
82' In Girona krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83' In de minuut 83, Girona krijgt een schietkans via Yangel Herrera, maar scoort niet in Estadi Montilivi.
84' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Girona.
85' In Estadi Montilivi mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86' In de minuut 86, Inworp op de eigen helft voor Girona.
87' Sociedad gebruikt de 4 wissel. Jon Ander Olasagasti vervangt Brais Mendez.
87' Sociedad brengt Umar Sadiq in de plaats van Andre Silva.
88' In de minuut 88, Sociedad krijgt van scheidsrechter Jesus Gil Manzano op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88' Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Yangel Herrera geel. Hij zal de volgende wedstrijd voor de thuisploeg moeten missen.
90' + 1 De vierde official geeft 4 minuten extra tijd aan voor de Tweede helft.
90' + 3 De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Jesus Gil Manzano laat verder spelen.
90' + 4 Mikel Oyarzabal raakt geblesseerd bij Sociedad en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
90' + 4 Girona mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90' + 4 In Girona kan Mikel Oyarzabal (Sociedad) weer verder.
90' + 5 Scheidsrechter Jesus Gil Manzano fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Girona.
90' + 5 Hoekschop voor Girona in Estadi Montilivi. Savio neemt deze vanaf rechts.
90' + 5 Scheidsrechter Jesus Gil Manzano geeft Sociedad een doeltrap.
90' + 6 Yangel Herrera (Girona) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Sociedad.
90' + 7 Vanaf rechts mag Savio een hoekschop nemen voor Girona in Estadi Montilivi.
90' De wedstrijd is gedaan en eindigt in 0-0.