1' De wedstrijd in Goffertstadion is begonnen onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.
3' Scheidsrechter Danny Makkelie kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' In de minuut 4, Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een inworp aan Almere op de eigen helft in Goffertstadion.
4' NEC krijgt van scheidsrechter Danny Makkelie op eigen helft een vrije trap toegewezen.
5' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Almere een vrije trap op de eigen helft.
7' In de minuut 7, In Goffertstadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
7' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Goffertstadion.
9' Inworp op de eigen helft voor NEC.
9' In de minuut 9, In Nijmegen krijgt NEC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
10' Een schot van Rajiv Van La Parra (Almere) wordt tegengehouden door de verdediging van NEC in Nijmegen.
10' Poging met het hoofd van Theo Barbet (Almere), maar hij mist het doel.
10' In de minuut 10, Doeltrap voor NEC in Goffertstadion.
11' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Danny Makkelie een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Nijmegen.
12' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Nijmegen.
13' In de minuut 13, Inworp Almere. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
14' Arbiter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan Almere op de eigen helft.
14' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Nijmegen.
14' In de minuut 14, Inworp voor Almere in de buurt van het vijandige doel in Goffertstadion.
15' De scherpte ontbreekt bij Theo Barbet (Almere). Zijn poging mist doel.
15' De bal is over de achterlijn geweest. NEC mag een doeltrap nemen.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Danny Makkelie kent NEC een inworp toe op de helft van Almere.
17' Scheidsrechter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan NEC, te nemen op de helft van Almere.
19' Inworp voor Almere op de helft van NEC.
20' In de minuut 20, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Goffertstadion.
20' De uitploeg incasseert geel op naam van Peer Koopmeiners.
21' Goffertstadion ziet hoe Magnus Mattsson op doel schiet, maar niet scoort voor NEC.
22' In de minuut 22, NEC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie in Nijmegen.
22' In Nijmegen kopt Bas Dost (NEC) de bal, maar mist doel.
22' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Almere in Nijmegen.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Almere een doeltrap.
24' Een schot van Rober (NEC) smoort in de verdediging van Almere.
25' Een schot van Bart van Rooij (NEC) wordt geblokkeerd door een verdediger van Almere.
26' In de minuut 26, Hoekschop voor NEC in Goffertstadion. Lasse Schöne neemt deze vanaf rechts.
26' Eerste gele kaart voor Bart van Rooij (NEC) in Nijmegen.
26' Almere krijgt van scheidsrechter Danny Makkelie op eigen helft een vrije trap toegewezen.
26' In de minuut 26, Inworp voor NEC in Goffertstadion op de eigen helft.
27' Lasse Schöne neemt de door scheidsrechter Danny Makkelie gegeven hoekschop voor NEC in Nijmegen.
28' Lasse Schöne schiet op doel maar scoort niet voor NEC.
29' In de minuut 29, NEC mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Almere in Nijmegen.
29' Schot op doel van Magnus Mattsson. Maar zonder doelpunt voor NEC als gevolg.
30' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft NEC een vrije trap op de eigen helft.
32' In de minuut 32, Almere moet opletten als NEC van scheidsrechter Danny Makkelie een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
32' Almere moet uitkijken als NEC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Goffertstadion.
34' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Danny Makkelie aan de uitploeg.
35' In de minuut 35, Yann Kitala kopt Almere naar een 0-1 voorsprong in Goffertstadion.
36' NEC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie op de helft van Almere.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Danny Makkelie kent Almere een inworp toe op de helft van NEC.
38' Inworp NEC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
38' NEC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
39' In de minuut 39, In Goffertstadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
40' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een inworp aan Almere op de eigen helft in Goffertstadion.
40' Vrije trap voor Almere op de helft van NEC.
41' In de minuut 41, Inworp op de eigen helft voor NEC.
42' Arbiter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan NEC op de eigen helft.
43' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Nijmegen.
44' In de minuut 44, Scheidsrechter Danny Makkelie kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' Vrije trap in Goffertstadion. Op de helft van NEC mag Almere een vrije trap nemen.
45' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft NEC een doeltrap.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 1 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 Almere krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie op de helft van NEC.
45' + 1 Stije Resink (Almere) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van NEC.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' De bal rolt weer in Nijmegen, waar Danny Makkelie heeft gefloten voor het begin van de tweede helft in Goffertstadion.
46' Inworp voor Almere in Goffertstadion op de eigen helft.
47' In de minuut 47, Inworp NEC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
48' De verdediging van NEC blokkeert een schot van Jochem Ritmeester Van De Kamp (Almere) in Goffertstadion.
49' Doelpoging Almere! Het schot van Manel Royo Castell gaat niet tussen de palen.
49' In de minuut 49, De bal gaat buiten. Doeltrap voor NEC in Nijmegen.
49' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Nijmegen.
50' Inworp voor NEC op de helft van Almere.
50' In de minuut 50, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor NEC in de buurt van het doel van Almere.
51' De poging van Mathias Ross (NEC) mist doel.
51' Doeltrap voor Almere in Goffertstadion.
52' In de minuut 52, Goffertstadion ziet de poging van Thomas Robinet smoren in de verdediging van NEC.
52' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Nijmegen.
53' Inworp voor NEC in Goffertstadion op de eigen helft.
53' In de minuut 53, In Nijmegen krijgt NEC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
54' Scheidsrechter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan NEC, te nemen op de helft van Almere.
55' Almere verdedigt een schot van Lasse Schöne, waardoor NEC niet tot scoren komt.
55' In de minuut 55, Hoekschop voor NEC in Goffertstadion. Lasse Schöne neemt deze vanaf links.
57' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Danny Makkelie een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Nijmegen.
57' Elayis Tavsan vervangt Rober bij de thuisploeg.
58' In de minuut 58, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Goffertstadion.
59' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft Almere een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van NEC.
59' Almere krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie in Nijmegen.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een inworp aan NEC op de eigen helft in Goffertstadion.
61' Inworp op de eigen helft voor Almere.
62' De verdediging van Almere blokkeert een schot van Elayis Tavsan (NEC).
62' In de minuut 62, NEC mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Lasse Schöne in Goffertstadion.
63' Scheidsrechter Danny Makkelie kent een vrije trap toe aan NEC op een gevaarlijke plek voor Almere.
64' Scheidsrechter Danny Makkelie kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65' In de minuut 65, Vanaf rechts mag Lasse Schöne een hoekschop nemen voor NEC in Goffertstadion.
65' Een doelpoging van Bram Nuytinck (NEC) mist scherpte.
65' De bal is over de achterlijn geweest. Almere mag een doeltrap nemen.
65' In de minuut 65, Vrije trap voor Almere op de helft van NEC.
66' In Goffertstadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
67' Trainer Rogier Meijer (NEC) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Lasse Schöne door Koki Ogawa.
67' In de minuut 67, De scherpte ontbreekt bij Rajiv Van La Parra (Almere). Zijn poging mist doel in Nijmegen.
67' De bal is over de achterlijn geweest. NEC mag een doeltrap nemen.
68' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft een inworp aan Almere op de eigen helft in Goffertstadion.
68' In de minuut 68, Inworp voor Almere in Goffertstadion op de eigen helft.
69' Bas Dost met de assist.
71' In de minuut 71, Inworp Almere. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71' Calvin Verdonk raakt geblesseerd bij NEC en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
72' Vrije trap in Goffertstadion. Op de helft van NEC mag Almere een vrije trap nemen.
73' In de minuut 73, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Danny Makkelie aan de uitploeg.
73' Scheidsrechter Danny Makkelie stuurt Bart van Rooij (NEC) van het veld in Nijmegen na een tweede gele kaart.
74' Scheidsrechter Danny Makkelie geeft NEC een doeltrap.
76' In de minuut 76, NEC gebruikt de 3 wissel. Youri Baas vervangt Calvin Verdonk.
76' Bij NEC komt D Leanu Arts er in. Hij vervangt Hansen Sontje.
76' De uitploeg vervangt Theo Barbet door Christopher Mamengi.
78' In de minuut 78, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Nijmegen.
79' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
79' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Goffertstadion.
79' In de minuut 79, Inworp voor NEC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Nijmegen.
80' NEC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Danny Makkelie op de helft van Almere.
81' De bal gaat buiten. Doeltrap voor NEC in Nijmegen.