1' Volendam trapt af wanneer scheidsrechter Ingmar Oostrom in Kras Stadion voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
1' Inworp voor Volendam in Kras Stadion op de eigen helft.
2' In de minuut 2, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Kras Stadion.
3' Een schot van Kornelius Normann Hansen (Almere) wordt geblokkeerd door een verdediger van Volendam.
4' Damian van Bruggen (Almere) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
4' In de minuut 4, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Volendam.
4' Volendam krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ingmar Oostrom op de helft van Almere.
5' Robert Muhren (Volendam) bevindt zich in buitenspelpositie.
6' In de minuut 6, Inworp Almere. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
7' Scheidsrechter Ingmar Oostrom kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' Scheidsrechter Ingmar Oostrom geeft een inworp aan Almere op de eigen helft in Kras Stadion.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Ingmar Oostrom kent Volendam een inworp toe op de helft van Almere.
8' Vergeefse doelpoging Zach Booth (Volendam).
9' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Volendam.
10' In de minuut 10, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
11' Volendam moet uitkijken als Almere een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Kras Stadion.
12' Yoann Cathline deed het voorbereidende werk.
12' Almere krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ingmar Oostrom in Volendam.
14' Inworp op de eigen helft voor Volendam.
16' In de minuut 16, Doeltrap voor Volendam in Kras Stadion.
17' Vrije trap in Kras Stadion. Op de helft van Almere mag Volendam een vrije trap nemen.
18' Inworp voor Volendam op de helft van Almere.
19' In de minuut 19, Inworp op de eigen helft voor Volendam.
20' Vanaf links mag Peer Koopmeiners een hoekschop nemen voor Almere in Kras Stadion.
20' Volendam moet opletten als Almere van scheidsrechter Ingmar Oostrom een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
21' In de minuut 21, Inworp voor Almere in de buurt van het vijandige doel in Kras Stadion.
22' In Kras Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
26' George Cox raakt geblesseerd bij Volendam en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
26' In de minuut 26, De wedstrijd gaat weer verder.
27' George Cox (Volendam) is weer terug binnen de lijnen.
28' Scheidsrechter Ingmar Oostrom geeft Volendam een doeltrap.
29' In de minuut 29, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Almere in Volendam.
31' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Volendam.
31' Scheidsrechter Ingmar Oostrom geeft Almere een vrije trap op de eigen helft.
32' In de minuut 32, De bal is over de achterlijn geweest. Volendam mag een doeltrap nemen.
33' Inworp voor Volendam ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Volendam.
34' De bal is over de achterlijn geweest. Almere mag een doeltrap nemen.
35' In de minuut 35, Volendam krijgt van scheidsrechter Ingmar Oostrom op eigen helft een vrije trap toegewezen.
35' Arbiter Ingmar Oostrom kent een vrije trap toe aan Volendam op de eigen helft.
37' In Kras Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
37' In de minuut 37, In Volendam krijgt Volendam op de eigen helft een vrije trap te nemen.
37' Doeltrap voor Almere in Kras Stadion.
37' Scheidsrechter Ingmar Oostrom geeft Volendam een doeltrap.
37' In de minuut 37, Scheidsrechter Ingmar Oostrom geeft een inworp aan Volendam op de eigen helft in Kras Stadion.
39' Inworp voor Volendam op de helft van Almere.
40' In Volendam krijgt Almere op de eigen helft een vrije trap te nemen.
41' In de minuut 41, Almere krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ingmar Oostrom op de helft van Volendam.
42' Scheidsrechter Ingmar Oostrom kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44' Inworp voor Volendam in Kras Stadion op de eigen helft.
45' In de minuut 45, Inworp Almere. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 1 1 minuten extra tijd.
45' Het rustsignaal klinkt.
46' In de minuut 46, De tweede helft gaat van start in Volendam. Almere mag aftrappen als scheidsrechter Ingmar Oostrom fluit.
46' Scheidsrechter Ingmar Oostrom kent Almere een inworp toe op de helft van Volendam.
46' Arbiter Ingmar Oostrom kent een vrije trap toe aan Volendam op de eigen helft.
47' In de minuut 47, Almere krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ingmar Oostrom op de helft van Volendam.
48' Scheidsrechter Ingmar Oostrom kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
49' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Kras Stadion.
50' In de minuut 50, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Volendam in Volendam.
51' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ingmar Oostrom een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Volendam.
52' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Volendam.
53' In de minuut 53, Volendam krijgt van scheidsrechter Ingmar Oostrom op eigen helft een vrije trap toegewezen.
53' In Kras Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
57' De onderbreking is afgelopen in Volendam.
57' In de minuut 57, Inworp voor Almere in Kras Stadion op de eigen helft.
58' Inworp op de eigen helft voor Volendam.
59' Scheidsrechter Ingmar Oostrom geeft een inworp aan Almere op de eigen helft in Kras Stadion.
60' In de minuut 60, Inworp Almere. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
60' Scheidsrechter Ingmar Oostrom kent een vrije trap toe aan Almere, te nemen op de helft van Volendam.
61' Scheidsrechter Ingmar Oostrom geeft Almere een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Volendam.
61' In de minuut 61, Inworp voor Volendam in Kras Stadion op de eigen helft.
62' Scheidsrechter Ingmar Oostrom kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
63' Volendam brengt Luke le Roux in de plaats van Zach Booth.
63' In de minuut 63, Volendam gebruikt de 2 wissel. Brian Plat vervangt Robert Muhren.
63' Bij Volendam komt Lequincio Zeefuik er in. Hij vervangt Oskar Buur.
64' Scheidsrechter Ingmar Oostrom geeft Volendam een vrije trap op de eigen helft.
65' In de minuut 65, Arbiter Ingmar Oostrom kent een vrije trap toe aan Almere op de eigen helft.
67' Inworp op de eigen helft voor Volendam.
70' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Ingmar Oostrom aan de thuisploeg.
72' De uitploeg vervangt Kornelius Normann Hansen door Jason Van Duiven.
73' Almere krijgt van scheidsrechter Ingmar Oostrom op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75' In de minuut 75, Scheidsrechter Ingmar Oostrom kent Almere een inworp toe op de helft van Volendam.
76' Vrije trap voor Almere op de helft van Volendam.
77' Inworp voor Almere op de helft van Volendam.
71' In de minuut 71, Volendam krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ingmar Oostrom in Volendam.
78' In de minuut 78, Sherel Floranus (Almere) krijgt een eerste gele kaart.
78' Gele kaart. George Cox (Volendam) gaat op de bon.
80' Inworp voor Volendam op de helft van Almere.
80' In de minuut 80, Trainer Regillio Simons gebruikt zijn 4 wissel. Damon Mirani wordt door Garang Kuol vervangen bij de thuisploeg.
81' De uitploeg krijgt een doeltrap in Volendam.
81' Volendam krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ingmar Oostrom op de helft van Almere.
81' In de minuut 81, Scheidsrechter Ingmar Oostrom geeft een inworp aan Almere op de eigen helft in Kras Stadion.
82' Inworp Volendam. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
82' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Kras Stadion.
83' In de minuut 83, Scheidsrechter Ingmar Oostrom geeft een inworp aan Volendam op de eigen helft in Kras Stadion.
83' Scheidsrechter Ingmar Oostrom fluit de wedstrijd weer op gang in Kras Stadion.
83' Inworp voor Volendam in Kras Stadion op de eigen helft.
84' In de minuut 84, Inworp Volendam. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85' Scheidsrechter Ingmar Oostrom kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86' Scheidsrechter Ingmar Oostrom kent Almere een inworp toe op de helft van Volendam.
86' In de minuut 86, In Kras Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Almere in de buurt van het doel van Volendam.
88' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Volendam in Volendam.
88' In de minuut 88, Scheidsrechter Ingmar Oostrom geeft Almere een doeltrap.
89' Inworp op de eigen helft voor Volendam.