1' Almere trapt af wanneer scheidsrechter Robin Hensgens in Yanmar Stadion voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
2' In de minuut 2, In Almere krijgt Excelsior op de eigen helft een vrije trap te nemen.
2' Arbiter Robin Hensgens kent een vrije trap toe aan Almere op de eigen helft.
3' Almere krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robin Hensgens op de helft van Excelsior.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Robin Hensgens kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
4' Inworp voor Excelsior op de helft van Almere.
4' Scheidsrechter Robin Hensgens kent Almere een inworp toe op de helft van Excelsior.
4' In de minuut 4, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Almere.
6' Almere mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Excelsior in Almere.
6' Peer Koopmeiners neemt de door scheidsrechter Robin Hensgens gegeven hoekschop voor Almere in Almere.
7' In de minuut 7, Almere mag een hoekschop nemen vanaf links via Peer Koopmeiners in Yanmar Stadion.
7' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Excelsior in Almere.
7' In Yanmar Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
8' In de minuut 8, Inworp op de eigen helft voor Excelsior.
8' Excelsior moet opletten als Almere van scheidsrechter Robin Hensgens een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
9' Scheidsrechter Robin Hensgens kent Almere een inworp toe op de helft van Excelsior.
9' In de minuut 9, Almere krijgt van scheidsrechter Robin Hensgens op eigen helft een vrije trap toegewezen.
10' Inworp Excelsior. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
10' Inworp voor Excelsior in Yanmar Stadion op de eigen helft.
11' In de minuut 11, De verdediging van Excelsior blokkeert een schot van Joey Jacobs (Almere) in Yanmar Stadion.
11' Scheidsrechter Robin Hensgens geeft een inworp aan Almere op de eigen helft in Yanmar Stadion.
12' Inworp op de eigen helft voor Excelsior.
12' In de minuut 12, Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Almere in de buurt van het doel van Excelsior.
13' Een schot van Peer Koopmeiners (Almere) wordt tegengehouden door de verdediging van Excelsior in Almere.
14' Vanaf links mag Peer Koopmeiners een hoekschop nemen voor Almere in Yanmar Stadion.
14' In de minuut 14, De bal is over de achterlijn geweest. Excelsior mag een doeltrap nemen.
15' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Almere.
16' Scheidsrechter Robin Hensgens kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
16' In de minuut 16, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Yanmar Stadion.
16' Vrije trap voor Almere op de helft van Excelsior.
17' Scheidsrechter Robin Hensgens geeft een inworp aan Excelsior op de eigen helft in Yanmar Stadion.
19' In de minuut 19, Inworp voor Almere op de helft van Excelsior.
20' Casper Widell gaat in het boekje van de scheidsrechter.
21' Scheidsrechter Robin Hensgens kent een vrije trap toe aan Almere op een gevaarlijke plek voor Excelsior.
21' In de minuut 21, Almere krijgt een schietkans via Theo Barbet, maar scoort niet in Yanmar Stadion.
22' De scherpte ontbreekt bij Thomas Robinet (Almere). Zijn poging mist doel in Almere.
22' Doeltrap voor Excelsior in Yanmar Stadion.
23' In de minuut 23, Inworp Almere. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
23' Buitenspelpositie voor Yoann Cathline (Almere) in Yanmar Stadion (Almere).
24' Scheidsrechter Robin Hensgens geeft Almere een vrije trap op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Inworp voor Excelsior in Yanmar Stadion op de eigen helft.
26' Excelsior neemt een 0-1 voorsprong dankzij Troy Parrott.
26' Het voorbereidende werk werd verricht door Siebe Horemans.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Robin Hensgens geeft Excelsior een doeltrap.
28' In Yanmar Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
29' Almere krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robin Hensgens op de helft van Excelsior.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Robin Hensgens kent Almere een inworp toe op de helft van Excelsior.
30' Scheidsrechter Robin Hensgens kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
30' Buitenspel Almere. Scheidsrechter Robin Hensgens fluit de thuisploeg terug in Yanmar Stadion.
31' In de minuut 31, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Almere.
32' In Yanmar Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
33' Scheidsrechter Robin Hensgens geeft Almere een vrije trap op de eigen helft.
34' In de minuut 34, Jochem Ritmeester Van De Kamp (Almere) treft de paal in Almere.
34' De uitploeg krijgt een doeltrap in Almere.
35' Scheidsrechter Robin Hensgens geeft Almere een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Excelsior.
35' In de minuut 35, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
36' Scheidsrechter Robin Hensgens geeft een inworp aan Almere op de eigen helft in Yanmar Stadion.
37' Kik Pierie schiet op doel maar scoort niet voor Excelsior.
38' In de minuut 38, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Robin Hensgens een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Almere.
39' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Yanmar Stadion.
40' In Almere krijgt Almere op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' In de minuut 40, Inworp voor Almere in de buurt van het vijandige doel in Yanmar Stadion.
42' Inworp voor Almere ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Almere.
43' Excelsior moet uitkijken als Almere een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Yanmar Stadion.
43' In de minuut 43, De stand is weer in evenwicht (1-1) na een kopgoal van Stije Resink (Almere).
44' Inworp op de eigen helft voor Almere.
44' In de minuut 44, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Almere.
45' Inworp voor Almere op de helft van Excelsior.
45' + 1 Excelsior krijgt van scheidsrechter Robin Hensgens op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' In de minuut 45, De eerste helft is afgelopen.
46' Begin van de tweede helft. Excelsior verzorgt de aftrap.
46' Inworp Almere. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
46' In de minuut 46, Inworp voor Almere in Yanmar Stadion op de eigen helft.
47' Een doelpoging van Troy Parrott (Excelsior) in Almere mist scherpte.
47' Doeltrap voor Almere in Yanmar Stadion.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Robin Hensgens kent een vrije trap toe aan Almere, te nemen op de helft van Excelsior.
47' Julian Baas krijgt geel voor de uitploeg en zal de volgende wedstrijd moeten missen.
48' Scheidsrechter Robin Hensgens legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Peer Koopmeiners (Almere) in Yanmar Stadion.
49' In de minuut 49, De onderbreking is afgelopen.
49' In Almere kan Peer Koopmeiners (Almere) weer verder.
49' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
50' In de minuut 50, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Yanmar Stadion.
51' Arbiter Robin Hensgens kent een vrije trap toe aan Excelsior op de eigen helft.
51' Excelsior krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robin Hensgens op de helft van Almere.
52' In de minuut 52, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Almere in Almere.
52' Inworp Almere. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
53' Scheidsrechter Robin Hensgens geeft een inworp aan Excelsior op de eigen helft in Yanmar Stadion.
53' In de minuut 53, Almere krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robin Hensgens op de helft van Excelsior.
54' Scheidsrechter Robin Hensgens geeft Excelsior een vrije trap op de eigen helft.
55' Scheidsrechter Robin Hensgens geeft een gele kaart aan Alvaro Pena (Almere).
55' In de minuut 55, Vrije trap in Yanmar Stadion. Op de helft van Almere mag Excelsior een vrije trap nemen.
56' Almere krijgt een schietkans via Rajiv Van La Parra, maar scoort niet.
57' Almere krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Robin Hensgens in Almere.
57' In de minuut 57, Hoekschop voor Almere in Yanmar Stadion. Peer Koopmeiners neemt deze vanaf rechts.
57' Inworp op de eigen helft voor Excelsior.
58' Excelsior krijgt van scheidsrechter Robin Hensgens op eigen helft een vrije trap toegewezen.
58' In de minuut 58, Inworp voor Excelsior in de buurt van het vijandige doel in Yanmar Stadion.
59' Scheidsrechter Robin Hensgens geeft Almere een doeltrap.
60' Scheidsrechter Robin Hensgens geeft Almere een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Excelsior.
60' In de minuut 60, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Yanmar Stadion.
61' Scheidsrechter Robin Hensgens kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
62' Inworp voor Excelsior in Yanmar Stadion op de eigen helft.
62' In de minuut 62, Inworp voor Excelsior in Yanmar Stadion op de eigen helft.
63' Inworp Almere. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
63' De 1 wissel van Excelsior. Cisse Sandra komt erin voor Oscar Uddenas in Yanmar Stadion.
64' In de minuut 64, Excelsior gebruikt de 2 wissel. Serano Seymor vervangt Kik Pierie.
64' Scheidsrechter Robin Hensgens geeft een inworp aan Excelsior op de eigen helft in Yanmar Stadion.
64' In Yanmar Stadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
64' In de minuut 64, Inworp voor Almere op de helft van Excelsior.
66' Scheidsrechter Robin Hensgens kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67' Inworp voor Almere ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Almere.
67' In de minuut 67, Hamdi Akujobi vervangt Alvaro Pena bij de thuisploeg.
67' Bij Almere komt Kornelius Normann Hansen er in. Hij vervangt Rajiv Van La Parra.
68' Het staat 2-1 in Yanmar Stadion! Casper Widell zet de thuisploeg op voorsprong.
69' In de minuut 69, De verdediging van Almere blokkeert een schot van Arthur Zagre (Excelsior).
69' In Almere krijgt Almere op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Almere.
71' In de minuut 71, Inworp op de eigen helft voor Excelsior.
72' Excelsior mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Julian Baas in Yanmar Stadion.
72' Almere moet opletten als Excelsior van scheidsrechter Robin Hensgens een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74' In de minuut 74, Wissel in Almere: Richie Omorowa vervangt Julian Baas bij Excelsior.
74' Trainer Marinus Dijkhuizen gebruikt zijn 4 wissel. Couhaib Driouech wordt door Noah Naujoks vervangen bij de uitploeg.
75' Scheidsrechter Robin Hensgens kent Excelsior een inworp toe op de helft van Almere.
75' In de minuut 75, Buitenspelpositie van de uitploeg.
76' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
77' Trainer Alex Pastoor (Almere) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Jochem Ritmeester Van De Kamp door Jason Van Duiven.
78' In de minuut 78, Vrije trap in Yanmar Stadion. Op de helft van Excelsior mag Almere een vrije trap nemen.
78' De poging van Yoann Cathline (Almere) mist doel.
78' De bal is over de achterlijn geweest. Excelsior mag een doeltrap nemen.
79' In de minuut 79, Scheidsrechter Robin Hensgens toont Cisse Sandra (Excelsior) de gele kaart.
79' Scheidsrechter Robin Hensgens kent een vrije trap toe aan Almere, te nemen op de helft van Excelsior.
80' Peer Koopmeiners neemt de door scheidsrechter Robin Hensgens gegeven hoekschop voor Almere in Almere.
80' In de minuut 80, Inworp op de eigen helft voor Excelsior.
80' Scheidsrechter Robin Hensgens kent Excelsior een inworp toe op de helft van Almere.
81' Scheidsrechter Robin Hensgens kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82' In de minuut 82, Noah Naujoks schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Almere in Yanmar Stadion.
83' De bal is over de achterlijn geweest. Excelsior mag een doeltrap nemen.
83' De uitploeg vervangt Arthur Zagre door Derensili Sanches Fernandes.
84' In de minuut 84, Vrije trap voor Excelsior op de helft van Almere.
84' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Almere.
84' Inworp voor Excelsior op de helft van Almere.
85' In de minuut 85, Het spel ligt even stil in Almere. Noah Naujoks (Excelsior) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
85' Yanmar Stadion ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Almere.
85' Noah Naujoks (Excelsior) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Almere.
86' In de minuut 86, Inworp voor Almere in de buurt van het vijandige doel in Yanmar Stadion.
86' De thuisploeg wisselt Hamdi Akujobi voor Loic Mbe Soh.
87' Almere mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
88' In de minuut 88, Almere krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robin Hensgens op de helft van Excelsior.
89' Inworp voor Almere in Yanmar Stadion op de eigen helft.
89' Scheidsrechter Robin Hensgens geeft een inworp aan Almere op de eigen helft in Yanmar Stadion.
89' In de minuut 89, Scheidsrechter Robin Hensgens fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Almere.
90' In Yanmar Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90' + 1 3 minuten extra tijd in Almere.
90' + 1 Vanaf links mag Derensili Sanches Fernandes een hoekschop nemen voor Excelsior in Yanmar Stadion.
90' + 2 Excelsior krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Robin Hensgens in Almere.
90' + 3 Doeltrap voor Almere in Yanmar Stadion.
90' + 3 Inworp Excelsior. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.