1' Yanmar Stadion is klaar voor de wedsrijd.
1' In de minuut 1, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Yanmar Stadion.
2' AZ krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alex Bos op de helft van Almere.
3' Doeltrap voor AZ in Yanmar Stadion.
4' In de minuut 4, Inworp op de eigen helft voor Almere.
5' AZ krijgt van scheidsrechter Alex Bos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
6' Arbiter Alex Bos kent een vrije trap toe aan AZ op de eigen helft.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Alex Bos geeft Almere een doeltrap.
7' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Yanmar Stadion.
7' Scheidsrechter Alex Bos geeft AZ een vrije trap op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Scheidsrechter Alex Bos kent AZ een inworp toe op de helft van Almere.
10' De uitploeg krijgt een doeltrap in Almere.
12' Inworp voor Almere in Yanmar Stadion op de eigen helft.
13' In de minuut 13, Inworp voor Almere op de helft van AZ.
13' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Alex Bos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Almere.
14' Doelpoging Almere! Het schot van Sherel Floranus gaat niet tussen de palen in Almere.
14' In de minuut 14, De bal is over de achterlijn geweest. AZ mag een doeltrap nemen.
14' Inworp voor Almere ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Almere.
15' Een doelpoging van Yoann Cathline (Almere) mist scherpte.
15' In de minuut 15, De bal gaat buiten. Doeltrap voor AZ in Almere.
15' Scheidsrechter Alex Bos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
16' Een doelpoging van Ruben van Bommel (AZ) in Almere mist scherpte.
16' In de minuut 16, Scheidsrechter Alex Bos geeft Almere een doeltrap.
17' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Almere.
18' Inworp voor Almere in de buurt van het vijandige doel in Yanmar Stadion.
19' In de minuut 19, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
20' Inworp Almere. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' Peer Koopmeiners (Almere) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van AZ.
21' In de minuut 21, Almere krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alex Bos in Almere.
21' Scheidsrechter Alex Bos geeft Almere een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van AZ.
21' Jochem Ritmeester Van De Kamp mist het doel en scoort niet voor Almere in Yanmar Stadion.
21' In de minuut 21, De bal gaat buiten. Doeltrap voor AZ in Almere.
23' Scheidsrechter Alex Bos geeft een inworp aan Almere op de eigen helft in Yanmar Stadion.
23' In Almere krijgt Almere op de eigen helft een vrije trap te nemen.
24' In de minuut 24, De uitploeg krijgt een doeltrap in Almere.
24' Inworp voor AZ in Yanmar Stadion op de eigen helft.
24' Buitenspel AZ.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Alex Bos geeft een inworp aan AZ op de eigen helft in Yanmar Stadion.
26' In Yanmar Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
27' De bal is over de achterlijn geweest. Almere mag een doeltrap nemen.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Alex Bos geeft Almere een vrije trap op de eigen helft.
31' Vrije trap in Yanmar Stadion. Op de helft van AZ mag Almere een vrije trap nemen.
31' In Almere krijgt AZ op de eigen helft een vrije trap te nemen.
32' In de minuut 32, De poging van Jayden Addai (AZ) mist doel in Yanmar Stadion.
32' Doeltrap voor Almere in Yanmar Stadion.
33' Arbiter Alex Bos kent een vrije trap toe aan AZ op de eigen helft.
35' In de minuut 35, Almere moet opletten als AZ van scheidsrechter Alex Bos een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor AZ in Almere.
36' Peer Koopmeiners neemt de door scheidsrechter Alex Bos gegeven hoekschop voor Almere in Almere.
36' In de minuut 36, Een schot van Alvaro Pena (Almere) wordt tegengehouden door de verdediging van AZ in Almere.
36' Scheidsrechter Alex Bos geeft AZ een doeltrap.
37' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Almere.
38' In de minuut 38, AZ moet opletten als Almere van scheidsrechter Alex Bos een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
41' Scheidsrechter Alex Bos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
42' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Yanmar Stadion.
43' In de minuut 43, In Yanmar Stadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
44' Joey Jacobs (Almere) krijgt geel van scheidsrechter Alex Bos in Yanmar Stadion en moet oppassen.
44' Scheidsrechter Alex Bos kent een vrije trap toe aan AZ op een gevaarlijke plek voor Almere.
45' In de minuut 45, De scherpte ontbreekt bij Yukinari Sugawara (AZ). Zijn poging mist doel.
45' De bal is over de achterlijn geweest. Almere mag een doeltrap nemen.
45' + 1 Sven Mijnans schiet op doel maar scoort niet voor AZ in Almere.
45' In de minuut 45, De eerste helft op Yanmar Stadion zit erop.
46' De tweede helft in Yanmar Stadion is van start gegaan. De scheidsrechter in Almere is Alex Bos.
46' AZ krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alex Bos op de helft van Almere.
48' In de minuut 48, Doelpoging AZ! Het schot van Jayden Addai gaat niet tussen de palen.
48' Doeltrap voor Almere in Yanmar Stadion.
49' Inworp voor Almere ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Almere.
51' In de minuut 51, Inworp voor AZ op de helft van Almere.