1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Düsseldorf mag de aftrap nemen.
1' Inworp op de eigen helft voor Furth.
2' In de minuut 2, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Furth.
2' Furth krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Max Burda op de helft van Düsseldorf.
3' Scheidsrechter Max Burda kent Furth een inworp toe op de helft van Düsseldorf.
6' In de minuut 6, Furth krijgt van scheidsrechter Max Burda op eigen helft een vrije trap toegewezen.
8' Julian Green neemt de door scheidsrechter Max Burda gegeven hoekschop voor Furth in Furth.
8' Arbiter Max Burda kent een vrije trap toe aan Düsseldorf op de eigen helft.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Max Burda geeft Furth een vrije trap op de eigen helft.
10' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Furth in de buurt van het doel van Düsseldorf.
11' Branimir Hrgota schiet de bal op doel, maar de poging wordt geblokkeerd door Düsseldorf in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
11' In de minuut 11, In Sportpark Ronhof Thomas Sommer mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
12' Inworp voor Düsseldorf op de helft van Furth.
13' Inworp voor Furth in Sportpark Ronhof Thomas Sommer op de eigen helft.
15' In de minuut 15, Een doelpoging van Nicolas Gavory (Düsseldorf) in Furth mist scherpte.
15' Doeltrap voor Furth in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
15' Inworp Düsseldorf. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' In de minuut 16, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
16' Vergeefse doelpoging Julian Green (Furth).
17' Scheidsrechter Max Burda kent Furth een inworp toe op de helft van Düsseldorf.
18' In de minuut 18, Doelpoging Furth! Het schot van Tim Lemperle gaat niet tussen de palen.
18' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Düsseldorf in Furth.
19' Sportpark Ronhof Thomas Sommer ziet hoe Christos Tzolis op doel schiet, maar niet scoort voor Düsseldorf.
22' In de minuut 22, Vrije trap voor Düsseldorf op de helft van Furth.
23' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
24' Scheidsrechter Max Burda geeft Düsseldorf een doeltrap.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Max Burda kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' In Furth krijgt Düsseldorf op de eigen helft een vrije trap te nemen.
28' Arbiter Max Burda kent een vrije trap toe aan Furth op de eigen helft.
28' In de minuut 28, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Max Burda een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Furth.
29' Kopbal richting doel! Felix Klaus (Düsseldorf) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Furth.
29' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Furth.
29' In de minuut 29, Scheidsrechter Max Burda geeft Furth een vrije trap op de eigen helft.
30' In Furth krijgt Düsseldorf op de eigen helft een vrije trap te nemen.
32' Vrije trap in Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Op de helft van Furth mag Düsseldorf een vrije trap nemen.
33' In de minuut 33, Jordy De Wijs mist het doel en scoort niet voor Düsseldorf.
33' De bal is over de achterlijn geweest. Furth mag een doeltrap nemen.
33' Scheidsrechter Max Burda geeft een inworp aan Düsseldorf op de eigen helft in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
34' In de minuut 34, Buitenspelpositie Düsseldorf.
34' Furth moet opletten als Düsseldorf van scheidsrechter Max Burda een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
35' In Sportpark Ronhof Thomas Sommer mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
36' In de minuut 36, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
37' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Düsseldorf in Furth.
39' Düsseldorf krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Max Burda in Furth.
40' In de minuut 40, Düsseldorf krijgt van scheidsrechter Max Burda op eigen helft een vrije trap toegewezen.
41' Scheidsrechter Max Burda fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Furth.
42' Düsseldorf mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Felix Klaus in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
42' In de minuut 42, Dennis Jastrzembski schiet op doel maar scoort niet voor Düsseldorf in Furth.
42' De scherpte ontbreekt bij Julian Green (Furth). Zijn poging mist doel in Furth.
42' Scheidsrechter Max Burda geeft Düsseldorf een doeltrap.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Max Burda kent een vrije trap toe aan Furth, te nemen op de helft van Düsseldorf.
45' De uitploeg incasseert geel op naam van Emmanuel Iyoha.
45' + 1 Scheidsrechter Max Burda geeft Düsseldorf een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Furth.
45' + 1 In de minuut 45, De poging van Marcel Sobottka (Düsseldorf) mist doel in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
45' + 1 De thuisploeg krijgt een doeltrap in Furth.
45' De eerste helft is voorbij.
46' In de minuut 46, Na de pauze trapt Furth af voor de tweede helft.
47' Furth krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Max Burda op de helft van Düsseldorf.
47' Inworp voor Furth op de helft van Düsseldorf.
48' In de minuut 48, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Furth.
48' Het voorbereidende werk werd verricht door Tim Lemperle.
51' In de minuut 51, Gele kaart. Jordy De Wijs (Düsseldorf) gaat op de bon.
51' Scheidsrechter Max Burda geeft Düsseldorf een vrije trap op de eigen helft.
51' Gele kaart in Furth: Maximilian Dietz (Furth) gaat op de bon bij scheidsrechter Max Burda.
52' In de minuut 52, Inworp Furth. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
53' Inworp voor Düsseldorf in Sportpark Ronhof Thomas Sommer op de eigen helft.
54' Arbiter Max Burda kent een vrije trap toe aan Furth op de eigen helft.
55' In de minuut 55, Furth krijgt een schietkans via Julian Green, maar scoort niet.
55' Inworp voor Düsseldorf in de buurt van het vijandige doel in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
56' Vanaf rechts mag Felix Klaus een hoekschop nemen voor Düsseldorf in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
57' In de minuut 57, Een doelpoging van Florian Kastenmeier (Düsseldorf) mist scherpte.
57' De bal is over de achterlijn geweest. Furth mag een doeltrap nemen.
57' Inworp voor Furth ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Furth.
58' In de minuut 58, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
60' Simon Asta (Furth) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Düsseldorf in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
61' Jordy De Wijs van Düsseldorf is geblesseerd en het spel ligt even stil.
62' In de minuut 62, Hoekschop voor Furth in Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Julian Green neemt deze vanaf rechts.
62' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Max Burda laat verder spelen.
62' Doeltrap voor Düsseldorf in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
62' In de minuut 62, Furth gebruikt de 1 wissel. Dickson Abiama vervangt Tim Lemperle.
62' Jordy De Wijs (Düsseldorf) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Furth.
63' De uitploeg krijgt een doeltrap in Furth.
65' In de minuut 65, Oussama Haddadi neemt de door scheidsrechter Max Burda gegeven hoekschop voor Furth in Furth.
65' In Furth krijgt Düsseldorf op de eigen helft een vrije trap te nemen.
66' Scheidsrechter Max Burda geeft een inworp aan Furth op de eigen helft in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
67' In de minuut 67, Robert Wagner gaat in het boekje van de scheidsrechter.
67' Doeltrap voor Düsseldorf in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
68' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
68' In de minuut 68, Julian Green (Furth) krijgt een eerste gele kaart.
68' Vrije trap in Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Op de helft van Furth mag Düsseldorf een vrije trap nemen.
70' De verdediging van Furth blokkeert een schot van Jordy De Wijs (Düsseldorf) in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
70' In de minuut 70, De bal is over de achterlijn geweest. Furth mag een doeltrap nemen.
71' Vanaf rechts mag Felix Klaus een hoekschop nemen voor Düsseldorf in Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
75' Buitenspelpositie Dickson Abiama (Furth).
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Max Burda kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
77' Trainer Daniel Thioune (Düsseldorf) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Dennis Jastrzembski door Jona Niemiec.
80' Inworp op de eigen helft voor Düsseldorf.
81' In de minuut 81, Inworp op de eigen helft voor Düsseldorf.
81' Düsseldorf krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Max Burda in Furth.
82' De verdediging van Furth blokkeert een schot van Emmanuel Iyoha (Düsseldorf).
82' In de minuut 82, Hoekschop voor Düsseldorf in Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Felix Klaus neemt deze vanaf links.