1' Scheidsrechter Robert Schroder geeft het startsein in Düsseldorf. Schalke trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' Inworp op de eigen helft voor Düsseldorf.
2' In de minuut 2, Scheidsrechter Robert Schroder geeft Schalke een doeltrap.
3' Scheidsrechter Robert Schroder kent een vrije trap toe aan Düsseldorf, te nemen op de helft van Schalke.
4' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Merkur Spiel-Arena.
5' In de minuut 5, Düsseldorf krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robert Schroder op de helft van Schalke.
6' Scheidsrechter Robert Schroder kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
8' In Merkur Spiel-Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
9' In de minuut 9, Doeltrap voor Düsseldorf in Merkur Spiel-Arena.
11' Inworp voor Schalke in de buurt van het vijandige doel in Merkur Spiel-Arena.
12' Buitenspelpositie Schalke.
12' De voorzet kwam van Nicolas Gavory.
14' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Robert Schroder een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Düsseldorf.
15' In de minuut 15, Buitenspel Düsseldorf. Scheidsrechter Robert Schroder fluit de thuisploeg terug in Merkur Spiel-Arena.
16' Inworp voor Schalke ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Düsseldorf.
17' Arbiter Robert Schroder kent een vrije trap toe aan Schalke op de eigen helft.
19' In de minuut 19, De uitploeg krijgt een doeltrap in Düsseldorf.
19' Christos Tzolis deed het voorbereidende werk.
22' In de minuut 22, Düsseldorf krijgt van scheidsrechter Robert Schroder op eigen helft een vrije trap toegewezen.
23' Inworp Schalke. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
26' In de minuut 26, De assist kwam van Christos Tzolis.
27' Düsseldorf moet opletten als Schalke van scheidsrechter Robert Schroder een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
29' De wedstrijd gaat weer verder.
33' In de minuut 33, Schalke heeft Dominick Drexler gewisseld. Blendi Idrizi neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Karel Geraerts.
33' Wissel in Düsseldorf: Paul Seguin vervangt Lino Tempelmann bij Schalke.
34' Trainer Karel Geraerts gebruikt zijn 3 wissel. Thomas Ouwejan wordt door Tobias Mohr vervangen bij de uitploeg.
37' In de minuut 37, In Düsseldorf krijgt Schalke op de eigen helft een vrije trap te nemen.
37' Scheidsrechter Robert Schroder geeft Schalke een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Düsseldorf.
38' Inworp voor Schalke op de helft van Düsseldorf.
38' In de minuut 38, Eerste gele kaart voor Paul Seguin (Schalke) in Düsseldorf.
38' Vrije trap in Merkur Spiel-Arena. Op de helft van Schalke mag Düsseldorf een vrije trap nemen.
41' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Düsseldorf.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Robert Schroder geeft Schalke een vrije trap op de eigen helft.
44' Scheidsrechter Robert Schroder kent Schalke een inworp toe op de helft van Düsseldorf.
45' + 1 4 minuten extra tijd in Düsseldorf.
45' + 1 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
45' + 4 Schalke krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Robert Schroder in Düsseldorf.
45' + 3 Inworp voor Schalke in de buurt van het vijandige doel in Merkur Spiel-Arena.
45' In de minuut 45, Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Robert Schroder aan dat we gaan rusten in Düsseldorf's Merkur Spiel-Arena.
46' Na de pauze trapt Düsseldorf af voor de tweede helft.
46' Inworp voor Schalke op de helft van Düsseldorf.
46' In de minuut 46, Schalke moet opletten als Düsseldorf van scheidsrechter Robert Schroder een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
48' De 1 wissel van Düsseldorf. Ao Tanaka komt erin voor Marcel Sobottka in Merkur Spiel-Arena.
48' De onderbreking is afgelopen.
48' In de minuut 48, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Düsseldorf.
50' De bal is over de achterlijn geweest. Schalke mag een doeltrap nemen.
51' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Düsseldorf in Düsseldorf.
52' In de minuut 52, Düsseldorf mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
54' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Düsseldorf in Düsseldorf.
54' Scheidsrechter Robert Schroder geeft een gele kaart aan Ao Tanaka (Düsseldorf).
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Robert Schroder geeft een inworp aan Düsseldorf op de eigen helft in Merkur Spiel-Arena.
57' De score wordt door Marcin Kaminski verkleind tot 3-1, waardoor Schalke er weer in gelooft in Merkur Spiel-Arena.
59' Scheidsrechter Robert Schroder geeft Schalke een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Düsseldorf.