1' De wedstrijd gaat van start. Elversberg heeft afgetrapt.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Richard Hempel kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
3' De poging van Vincent Vermeij (Düsseldorf) mist doel in Merkur Spiel-Arena.
3' Scheidsrechter Richard Hempel geeft Elversberg een doeltrap.
4' In de minuut 4, Elversberg schiet tussen de palen, maar Maurice Neubauer ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Düsseldorf.
5' Elversberg mag een hoekschop nemen vanaf links via Jannik Rochelt in Merkur Spiel-Arena.
5' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Düsseldorf in Düsseldorf.
5' In de minuut 5, Inworp Elversberg. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
5' Düsseldorf moet uitkijken als Elversberg een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Merkur Spiel-Arena.
7' Scheidsrechter Richard Hempel fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Düsseldorf.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Richard Hempel geeft een inworp aan Düsseldorf op de eigen helft in Merkur Spiel-Arena.
11' Christos Tzolis (Düsseldorf) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Elversberg mag een doeltrap nemen.
12' In de minuut 12, Düsseldorf krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Richard Hempel op de helft van Elversberg.
12' Inworp op de eigen helft voor Elversberg.
12' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Richard Hempel een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Düsseldorf.
14' In de minuut 14, Poging met het hoofd van Jona Niemiec (Düsseldorf), maar hij mist het doel.
14' Doeltrap voor Elversberg in Merkur Spiel-Arena.
15' Carlo Sickinger van Elversberg is geblesseerd en het spel ligt even stil.
16' In de minuut 16, Voor Carlo Sickinger is de wedstrijd voorbij. Florian Le Joncour vervangt de aangeslagen speler bij Elversberg.
16' De wedstrijd is weer hervat.
17' Inworp voor Elversberg in Merkur Spiel-Arena op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Elversberg krijgt van scheidsrechter Richard Hempel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
18' Inworp voor Elversberg ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Düsseldorf.
18' Scheidsrechter Richard Hempel kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
19' Vincent Vermeij met de assist.
23' Hoekschop voor Düsseldorf in Merkur Spiel-Arena. Christos Tzolis neemt deze vanaf rechts.
23' In de minuut 23, Vergeefse doelpoging Matthias Zimmermann (Düsseldorf).
24' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Düsseldorf.
24' In Merkur Spiel-Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
24' In de minuut 24, Inworp voor Elversberg in de buurt van het vijandige doel in Merkur Spiel-Arena.
25' Scheidsrechter Richard Hempel kent Düsseldorf een inworp toe op de helft van Elversberg.
26' Düsseldorf moet opletten als Elversberg van scheidsrechter Richard Hempel een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
27' In de minuut 27, Inworp voor Düsseldorf op de helft van Elversberg.
28' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Düsseldorf.
29' Inworp voor Düsseldorf in Merkur Spiel-Arena op de eigen helft.
30' In de minuut 30, Scheidsrechter Richard Hempel geeft Düsseldorf een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Elversberg.
30' Scheidsrechter Richard Hempel kent een vrije trap toe aan Düsseldorf, te nemen op de helft van Elversberg.
30' Scheidsrechter Richard Hempel kent Düsseldorf een inworp toe op de helft van Elversberg.
31' In de minuut 31, Vergeefse doelpoging Ao Tanaka (Düsseldorf) in Merkur Spiel-Arena.
31' In Merkur Spiel-Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
33' Buitenspelpositie van de thuisploeg.
35' In de minuut 35, Düsseldorf krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Richard Hempel in Düsseldorf.
35' De poging met het hoofd van Joshua Quarshie (Düsseldorf) belandt op de paal in Merkur Spiel-Arena.
35' Scheidsrechter Richard Hempel geeft Elversberg een doeltrap.
37' In de minuut 37, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Düsseldorf.
39' De bal is over de achterlijn geweest. Elversberg mag een doeltrap nemen.
39' Inworp Elversberg. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Richard Hempel geeft een inworp aan Düsseldorf op de eigen helft in Merkur Spiel-Arena.
42' De verdediging van Düsseldorf blokkeert een schot van Jannik Rochelt (Elversberg).
42' Doelpoging Elversberg! Het schot van Jannik Rochelt gaat niet tussen de palen in Düsseldorf.
42' In de minuut 42, Doeltrap voor Düsseldorf in Merkur Spiel-Arena.
44' Vrije trap in Merkur Spiel-Arena. Op de helft van Elversberg mag Düsseldorf een vrije trap nemen.
45' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Merkur Spiel-Arena.
45' + 1 In de minuut 45, Nog 3 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 2 Robin Fellhauer blesseert zich bij Elversberg, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Merkur Spiel-Arena.
45' + 2 De onderbreking is afgelopen in Düsseldorf.
45' + 2 In de minuut 45, Elversberg is weer compleet nu Robin Fellhauer weer terug het veld van Merkur Spiel-Arena in mag.
45' + 4 Elversberg krijgt een schietkans via Maurice Neubauer, maar scoort niet.
45' + 4 Vanaf rechts mag Jannik Rochelt een hoekschop nemen voor Elversberg in Merkur Spiel-Arena.
45' + 4 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Düsseldorf in Düsseldorf.
45' De eerste helft zit erop.
46' Na de pauze trapt Düsseldorf af voor de tweede helft.
46' In de minuut 46, Elversberg brengt Lukas Finn Pinckert in de plaats van Frederik Jakel.
46' Inworp op de eigen helft voor Düsseldorf.
47' De bal is over de achterlijn geweest. Elversberg mag een doeltrap nemen.
47' In de minuut 47, Een schot van Hugo Vandermersch (Elversberg) wordt tegengehouden door de verdediging van Düsseldorf in Düsseldorf.
48' Scheidsrechter Richard Hempel geeft Düsseldorf een doeltrap.
49' Scheidsrechter Richard Hempel geeft een inworp aan Elversberg op de eigen helft in Merkur Spiel-Arena.
50' In de minuut 50, Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Merkur Spiel-Arena.
50' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
50' Inworp voor Düsseldorf in Merkur Spiel-Arena op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Vrije trap voor Düsseldorf op de helft van Elversberg.
53' De voorzet kwam van Jannik Rochelt.
55' In de minuut 55, Inworp op de eigen helft voor Düsseldorf.
56' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
56' Arbiter Richard Hempel kent een vrije trap toe aan Elversberg op de eigen helft.
58' In de minuut 58, Scheidsrechter Richard Hempel geeft Elversberg een vrije trap op de eigen helft.
59' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Richard Hempel aan de uitploeg.
59' Scheidsrechter Richard Hempel kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60' In de minuut 60, In Düsseldorf krijgt Düsseldorf op de eigen helft een vrije trap te nemen.
61' Düsseldorf mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
61' Het spel ligt even stil: Luca Schnellbacher (Elversberg) is geblesseerd.
62' In de minuut 62, Scheidsrechter Richard Hempel legt de wedstrijd even stil om Jona Niemiec (Düsseldorf) aan een blessure te laten behandelen in Düsseldorf.
63' De onderbreking is afgelopen.
63' Luca Schnellbacher (Elversberg) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
63' In de minuut 63, Düsseldorf is weer compleet nu Jona Niemiec weer terug het veld in mag.
63' Scheidsrechter Richard Hempel geeft Elversberg een vrije trap op de eigen helft.
63' Vincent Vermeij (Düsseldorf) krijgt geel.
64' In de minuut 64, Trainer Daniel Thioune gebruikt zijn 1 wissel. Jona Niemiec wordt door Yannick Engelhardt vervangen bij de thuisploeg.
64' Trainer Daniel Thioune (Düsseldorf) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Vincent Vermeij door Mustapha Marlon Suliman.
64' Bij Elversberg komt Thore Jacobsen er in. Hij vervangt Joseph Boyamba.
65' In de minuut 65, Elversberg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Richard Hempel op de helft van Düsseldorf.
67' Christos Tzolis neemt de door scheidsrechter Richard Hempel gegeven hoekschop voor Düsseldorf in Düsseldorf.
69' In Düsseldorf krijgt Elversberg op de eigen helft een vrije trap te nemen.
69' In de minuut 69, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Düsseldorf.
71' Inworp voor Düsseldorf op de helft van Elversberg.
72' Elversberg krijgt van scheidsrechter Richard Hempel op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73' In de minuut 73, Arbiter Richard Hempel kent een vrije trap toe aan Elversberg op de eigen helft.
74' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Merkur Spiel-Arena.
78' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Richard Hempel een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Düsseldorf.
78' In de minuut 78, De uitploeg wisselt Paul Stock voor Manuel Feil.
78' Wissel in Düsseldorf: Wahid Faghir vervangt Luca Schnellbacher bij Elversberg.
78' Christoph Daferner vervangt Andre Hoffmann bij de thuisploeg.
78' In de minuut 78, Düsseldorf heeft Nicolas Gavory gewisseld. Dennis Jastrzembski neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Daniel Thioune.
79' Inworp voor Düsseldorf in de buurt van het vijandige doel in Merkur Spiel-Arena.
79' Scheidsrechter Richard Hempel geeft Elversberg een vrije trap op de eigen helft.