1' We zijn begonnen. Magdeburg heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Michael Bacher kent Magdeburg een inworp toe op de helft van Düsseldorf.
2' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Magdeburg.
2' Scheidsrechter Michael Bacher geeft Düsseldorf een doeltrap.
3' In de minuut 3, Inworp voor Magdeburg in de buurt van het vijandige doel in MDCC-Arena.
4' Magdeburg mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Xavier Amaechi in MDCC-Arena.
4' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Düsseldorf in Magdeburg.
6' In de minuut 6, Inworp voor Magdeburg in MDCC-Arena op de eigen helft.
6' Inworp op de eigen helft voor Magdeburg.
8' Hoekschop voor Düsseldorf in MDCC-Arena. Shinta Karl Appelkamp neemt deze vanaf links.
8' In de minuut 8, De poging van Shinta Karl Appelkamp (Düsseldorf) mist doel in MDCC-Arena.
8' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Magdeburg.
10' De bal is over de achterlijn geweest. Düsseldorf mag een doeltrap nemen.
10' In de minuut 10, In Magdeburg krijgt Magdeburg op de eigen helft een vrije trap te nemen.
11' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
12' Magdeburg moet uitkijken als Düsseldorf een gevaarlijke vrij trap mag nemen in MDCC-Arena.
13' In de minuut 13, Schot op doel van Shinta Karl Appelkamp. Maar zonder doelpunt voor Düsseldorf als gevolg.
14' Magdeburg krijgt een schietkans via Xavier Amaechi, maar scoort niet.
14' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Michael Bacher een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Magdeburg.
16' In de minuut 16, Doeltrap voor Magdeburg in MDCC-Arena.
17' De assist kwam van Amara Conde.
18' In de minuut 18, Inworp voor Magdeburg op de helft van Düsseldorf.
20' Inworp Magdeburg. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
20' Scheidsrechter Michael Bacher geeft een inworp aan Magdeburg op de eigen helft in MDCC-Arena.
24' In de minuut 24, Scheidsrechter Michael Bacher kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' Scheidsrechter Michael Bacher kent een vrije trap toe aan Düsseldorf, te nemen op de helft van Magdeburg.
28' Arbiter Michael Bacher kent een vrije trap toe aan Düsseldorf op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in MDCC-Arena.
30' Een doelpoging van Herbert Bockhorn (Magdeburg) in Magdeburg mist scherpte.
30' De bal is over de achterlijn geweest. Düsseldorf mag een doeltrap nemen.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Michael Bacher geeft Düsseldorf een doeltrap.
35' Vrije trap voor Düsseldorf op de helft van Magdeburg.
37' In de minuut 37, Luc Castaignos met de assist.
39' Magdeburg krijgt van scheidsrechter Michael Bacher op eigen helft een vrije trap toegewezen.
40' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in MDCC-Arena.
40' In de minuut 40, Christos Tzolis (Düsseldorf) krijgt een eerste gele kaart.
42' De scherpte ontbreekt bij Felix Klaus (Düsseldorf). Zijn poging mist doel.
42' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Magdeburg.
43' In de minuut 43, Shinta Karl Appelkamp neemt de door scheidsrechter Michael Bacher gegeven hoekschop voor Düsseldorf in Magdeburg.
43' Doeltrap voor Magdeburg in MDCC-Arena.
45' + 1 Scheidsrechter Michael Bacher laat nog 3 minuten doorspelen in Magdeburg.
45' + 1 In de minuut 45, Magdeburg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Michael Bacher op de helft van Düsseldorf.
45' + 2 Vrije trap in MDCC-Arena. Op de helft van Magdeburg mag Düsseldorf een vrije trap nemen.
45' + 3 De bal gaat buiten. Doeltrap voor Magdeburg in Magdeburg.
45' In de minuut 45, Scheidsrechter Michael Bacher maakt een einde aan de eerste helft.
46' Düsseldorf trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' Wissel in Magdeburg: Dennis Jastrzembski vervangt Takashi Uchino bij Düsseldorf.
46' In de minuut 46, Bij Düsseldorf komt Jona Niemiec er in. Hij vervangt Felix Klaus.
46' Shinta Karl Appelkamp deed het voorbereidende werk.
47' In de minuut 47, Vrije trap voor Magdeburg op de helft van Düsseldorf.
47' Scheidsrechter Michael Bacher geeft Düsseldorf een doeltrap.
48' Scheidsrechter Michael Bacher geeft Magdeburg een vrije trap op de eigen helft.
49' In de minuut 49, De uitploeg krijgt een doeltrap in Magdeburg.
49' Scheidsrechter Michael Bacher kent een vrije trap toe aan Magdeburg op een gevaarlijke plek voor Düsseldorf.
49' Dennis Jastrzembski (Düsseldorf) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
50' In de minuut 50, Inworp op de eigen helft voor Magdeburg.
52' In MDCC-Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
53' Doelpoging Düsseldorf! Het schot van Christos Tzolis gaat niet tussen de palen.
53' In de minuut 53, Doeltrap voor Magdeburg in MDCC-Arena.
53' Vrije trap in MDCC-Arena. Op de helft van Düsseldorf mag Magdeburg een vrije trap nemen.
54' Scheidsrechter Michael Bacher legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Baris Atik (Magdeburg) in MDCC-Arena.
54' In de minuut 54, Er wordt weer gevoetbald in Magdeburg.
55' MDCC-Arena ziet hoe een schot van Christos Tzolis (Düsseldorf) de paal treft!
55' Magdeburg is weer compleet nu Baris Atik weer terug het veld van MDCC-Arena in mag.
56' In de minuut 56, Inworp voor Düsseldorf ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Magdeburg.
57' Amara Conde (Magdeburg) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Düsseldorf in MDCC-Arena.
57' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Magdeburg in de buurt van het doel van Düsseldorf.
58' In de minuut 58, Magdeburg schiet tussen de palen, maar Baris Atik ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Magdeburg.
58' Vanaf rechts mag Xavier Amaechi een hoekschop nemen voor Magdeburg in MDCC-Arena.
59' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Düsseldorf in Magdeburg.
59' In de minuut 59, Arbiter Michael Bacher kent een vrije trap toe aan Düsseldorf op de eigen helft.
59' De thuisploeg incasseert geel op naam van Xavier Amaechi.
61' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Michael Bacher laat verder spelen.
61' In de minuut 61, Düsseldorf moet opletten als Magdeburg van scheidsrechter Michael Bacher een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
62' Scheidsrechter Michael Bacher geeft Düsseldorf een vrije trap op de eigen helft.
62' Mo El Hankouri vervangt Xavier Amaechi bij de thuisploeg.
64' In de minuut 64, De poging van Jona Niemiec (Düsseldorf) mist doel.
64' De bal is over de achterlijn geweest. Magdeburg mag een doeltrap nemen.
64' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in MDCC-Arena.
65' In de minuut 65, Magdeburg krijgt van scheidsrechter Michael Bacher op eigen helft een vrije trap toegewezen.
66' Doeltrap voor Düsseldorf in MDCC-Arena.
68' In Magdeburg krijgt Düsseldorf op de eigen helft een vrije trap te nemen.
70' Het voorbereidende werk werd verricht door Tim Christopher Oberdorf.
72' Scheidsrechter Michael Bacher geeft Magdeburg een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Düsseldorf.
74' In de minuut 74, Magdeburg krijgt van scheidsrechter Michael Bacher op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75' Treffer in MDCC-Arena! Düsseldorf maakt er 2-3 van. Vincent Vermeij is de doelpuntenmaker.
76' De thuisploeg vervangt Leon Bell Bell door Tatsuya Ito.
77' In de minuut 77, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Düsseldorf in Magdeburg.
79' Inworp voor Düsseldorf in de buurt van het vijandige doel in MDCC-Arena.
80' Magdeburg krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Michael Bacher in Magdeburg.
81' In de minuut 81, De bal is over de achterlijn geweest. Düsseldorf mag een doeltrap nemen.
82' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Jordy De Wijs (Düsseldorf).
82' De onderbreking is afgelopen in Magdeburg.
82' In de minuut 82, Scheidsrechter Michael Bacher geeft Magdeburg een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Düsseldorf.
82' Magdeburg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Michael Bacher op de helft van Düsseldorf.
83' De thuisploeg wisselt Herbert Bockhorn voor Alexander Nollenberger.
83' In de minuut 83, Düsseldorf heeft Jordy De Wijs gewisseld. King Samuel Manu neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Daniel Thioune.
83' Vanaf links mag Amara Conde een hoekschop nemen voor Magdeburg in MDCC-Arena.
84' Trainer Daniel Thioune gebruikt zijn 4 wissel. Christos Tzolis wordt door Klaus Sima Suso vervangen bij de uitploeg.
84' In de minuut 84, In MDCC-Arena ziet het publiek dat Jordy De Wijs (Düsseldorf) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
85' Alexander Nollenberger mist het doel en scoort niet voor Magdeburg in MDCC-Arena.
85' De uitploeg krijgt een doeltrap in Magdeburg.
86' Scheidsrechter Michael Bacher geeft een gele kaart aan Tim Christopher Oberdorf (Düsseldorf).
86' In Magdeburg krijgt Magdeburg op de eigen helft een vrije trap te nemen.
85' + 1 In de minuut 85, Magdeburg krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Michael Bacher in Magdeburg.
87' In de minuut 87, In MDCC-Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
88' Magdeburg mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
89' In de minuut 89, Scheidsrechter Michael Bacher kent Magdeburg een inworp toe op de helft van Düsseldorf.
89' Magdeburg mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Düsseldorf in Magdeburg.
90' Eerste gele kaart voor Baris Atik (Magdeburg) in Magdeburg.
90' + 4 Düsseldorf brengt Daniel Bunk in de plaats van Shinta Karl Appelkamp.
90' + 5 Scheidsrechter Michael Bacher kent een vrije trap toe aan Magdeburg, te nemen op de helft van Düsseldorf.
90' + 6 Scheidsrechter Michael Bacher geeft Magdeburg een doeltrap.
90' + 7 Inworp voor Magdeburg in MDCC-Arena op de eigen helft.
90' De tweede helft is voorbij. 2-3 is de eindscore.