1' De wedstrijd gaat van start. Hertha heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Hertha krijgt van scheidsrechter Robert Kampka op eigen helft een vrije trap toegewezen.
3' Scheidsrechter Robert Kampka geeft Düsseldorf een vrije trap op de eigen helft.
3' Arbiter Robert Kampka kent een vrije trap toe aan Hertha op de eigen helft.
5' In de minuut 5, Inworp Hertha. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
6' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Berlijn.
6' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Olympiastadion.
7' In de minuut 7, Inworp voor Hertha in Olympiastadion op de eigen helft.
7' Vrije trap voor Hertha op de helft van Düsseldorf.
8' Schot op doel van Derry Lionel Scherhant. Maar zonder doelpunt voor Hertha als gevolg.
8' In de minuut 8, De uitploeg krijgt een doeltrap in Berlijn.
8' Düsseldorf krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robert Kampka op de helft van Hertha.
9' Inworp voor Düsseldorf op de helft van Hertha.
9' In de minuut 9, In Berlijn krijgt Hertha op de eigen helft een vrije trap te nemen.
11' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Düsseldorf in Berlijn.
13' In Olympiastadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
13' In de minuut 13, Arbiter Robert Kampka kent een vrije trap toe aan Düsseldorf op de eigen helft.
14' Scheidsrechter Robert Kampka kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
16' Jordy De Wijs blesseert zich bij Düsseldorf, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Olympiastadion.
17' In de minuut 17, De onderbreking is afgelopen.
17' In Berlijn kan Jordy De Wijs (Düsseldorf) weer verder.
17' Scheidsrechter Robert Kampka geeft Düsseldorf een vrije trap op de eigen helft.
17' In de minuut 17, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Olympiastadion.
18' Scheidsrechter Robert Kampka kent Hertha een inworp toe op de helft van Düsseldorf.
19' Scheidsrechter Robert Kampka geeft een inworp aan Düsseldorf op de eigen helft in Olympiastadion.
20' In de minuut 20, In Olympiastadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
20' Inworp voor Düsseldorf ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Berlijn.
21' Düsseldorf mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
24' In de minuut 24, Inworp op de eigen helft voor Hertha.
25' Düsseldorf krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robert Kampka op de helft van Hertha.
25' Een doelpoging van Vincent Vermeij (Düsseldorf) mist scherpte.
25' In de minuut 25, Scheidsrechter Robert Kampka geeft Hertha een doeltrap.
26' Scheidsrechter Robert Kampka geeft Düsseldorf een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Hertha.
27' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Berlijn.
29' In de minuut 29, In Berlijn krijgt Hertha op de eigen helft een vrije trap te nemen.
30' De thuisploeg neemt de leiding door een doelpunt van Haris Tabakovic. Het staat 1-0 in Olympiastadion.
32' Hertha krijgt van scheidsrechter Robert Kampka op eigen helft een vrije trap toegewezen.
33' In de minuut 33, Haris Tabakovic (Hertha) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Düsseldorf.
33' Hertha mag een hoekschop nemen vanaf links via Pascal Klemens in Olympiastadion.
33' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Olympiastadion.
34' In de minuut 34, Vrije trap in Olympiastadion. Op de helft van Hertha mag Düsseldorf een vrije trap nemen.
34' Deyovaisio Zeefuik (Hertha) krijgt geel van scheidsrechter Robert Kampka in Olympiastadion en moet oppassen.
35' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Emmanuel Iyoha (Düsseldorf).
35' In de minuut 35, Olympiastadion ziet de ploegen de wedstrijd weer hervatten in Berlijn.
36' In Olympiastadion ziet het publiek dat Emmanuel Iyoha (Düsseldorf) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
36' Scheidsrechter Robert Kampka kent een vrije trap toe aan Düsseldorf, te nemen op de helft van Hertha.
37' In de minuut 37, In Berlijn krijgt Hertha op de eigen helft een vrije trap te nemen.
39' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Robert Kampka een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Berlijn.
40' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Olympiastadion.
41' In de minuut 41, Inworp voor Düsseldorf op de helft van Hertha.
42' Scheidsrechter Robert Kampka kent Hertha een inworp toe op de helft van Düsseldorf.
42' Een schot van Haris Tabakovic (Hertha) gaat op de paal!
44' In de minuut 44, Isak Bergmann Johanneson brengt de uitploeg langszij, 1-1.
45' + 1 We krijgen 3 minuten extra tijd.
45' + 1 Derry Lionel Scherhant legt de bal in het net, de thuisploeg leidt met 2-1.
45' + 3 In de minuut 45, De bal is over de achterlijn geweest. Hertha mag een doeltrap nemen.
45' + 3 Scheidsrechter Robert Kampka kent een vrije trap toe aan Düsseldorf, te nemen op de helft van Hertha.
45' + 4 Andreas Bouchalakis (Hertha) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45' + 4 In de minuut 45, Hertha moet opletten als Düsseldorf van scheidsrechter Robert Kampka een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
45' De eerste helft zit erop.
46' Begin van de tweede helft. Düsseldorf verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, Hertha in buitenspelpositie.
46' Düsseldorf krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robert Kampka op de helft van Hertha.
46' Inworp Düsseldorf. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47' In de minuut 47, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
47' Doeltrap voor Düsseldorf in Olympiastadion.
48' Penalty toegekend aan Düsseldorf.
48' In de minuut 48, Inworp voor Düsseldorf op de helft van Hertha.
49' Marc Kempf (Hertha) krijgt geel.
50' Doelpunt vanaf elf meter in Berlijn! Christos Tzolis maakt de gelijkmaker. Stand is 2-2.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Robert Kampka geeft een inworp aan Hertha op de eigen helft in Olympiastadion.
51' Inworp voor Hertha in Olympiastadion op de eigen helft.
52' In Olympiastadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
54' In de minuut 54, Düsseldorf mag aanleggen vanaf elf meter in Berlijn, nadat scheidsrechter Robert Kampka heeft gefloten voor een strafschop.
56' Christos Tzolis (Düsseldorf) mist de door scheidsrechter Robert Kampka gegeven strafschop.
56' De scherpte ontbreekt bij Christos Tzolis (Düsseldorf). Zijn poging mist doel in Berlijn.
56' In de minuut 56, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Berlijn.
57' Arbiter Robert Kampka kent een vrije trap toe aan Hertha op de eigen helft.
57' Scheidsrechter Robert Kampka geeft een gele kaart aan Yannick Engelhardt (Düsseldorf).
58' In de minuut 58, Düsseldorf krijgt van scheidsrechter Robert Kampka op eigen helft een vrije trap toegewezen.
58' Scheidsrechter Robert Kampka kent een vrije trap toe aan Düsseldorf op een gevaarlijke plek voor Hertha.
59' In Berlijn kopt Jordy De Wijs (Düsseldorf) de bal, maar mist doel.
59' In de minuut 59, De bal is over de achterlijn geweest. Hertha mag een doeltrap nemen.
59' Trainer Pal Dardai (Hertha) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Marc Kempf door Marton Dardai.
59' Hertha brengt Aymen Barkok in de plaats van Smail Prevljak.
60' In de minuut 60, Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Robert Kampka.
60' Vincent Vermeij kopt namens Düsseldorf op doel, zonder doelpunt als resultaat.
60' Scheidsrechter Robert Kampka geeft Hertha een doeltrap.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Robert Kampka geeft Hertha een vrije trap op de eigen helft.
63' Scheidsrechter Robert Kampka fluit de thuisploeg terug voor buitenspel in Berlijn.
65' Een schot van Pascal Klemens (Hertha) wordt geblokkeerd door een verdediger van Düsseldorf.
65' In de minuut 65, De verdediging van Düsseldorf blokkeert een schot van Andreas Bouchalakis (Hertha) in Olympiastadion.
65' Vrije trap voor Düsseldorf op de helft van Hertha.
65' De thuisploeg incasseert geel op naam van Toni Leistner.
66' In de minuut 66, Isak Bergmann Johanneson neemt de door scheidsrechter Robert Kampka gegeven hoekschop voor Düsseldorf in Berlijn.
67' De verdediging van Hertha blokkeert een schot van Emmanuel Iyoha (Düsseldorf).
67' Vanaf links mag Isak Bergmann Johanneson een hoekschop nemen voor Düsseldorf in Olympiastadion.
69' In de minuut 69, Arbiter Robert Kampka kent een vrije trap toe aan Düsseldorf op de eigen helft.
70' Inworp op de eigen helft voor Hertha.
70' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Robert Kampka een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Berlijn.
71' In de minuut 71, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Olympiastadion.
71' Scheidsrechter Robert Kampka kent Hertha een inworp toe op de helft van Düsseldorf.
72' Scheidsrechter Robert Kampka kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
72' In de minuut 72, Doelpoging Hertha! Het schot van Haris Tabakovic gaat niet tussen de palen in Berlijn.
72' Doeltrap voor Düsseldorf in Olympiastadion.
73' Trainer Pal Dardai gebruikt zijn 3 wissel. Andreas Bouchalakis wordt door Bilal Hussein vervangen bij de thuisploeg.
73' In de minuut 73, De thuisploeg vervangt Toni Leistner door Linus Jasper Gechter.
73' Vrije trap in Olympiastadion. Op de helft van Hertha mag Düsseldorf een vrije trap nemen.
74' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Berlijn.
76' In de minuut 76, In Olympiastadion mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76' Hertha krijgt van scheidsrechter Robert Kampka op eigen helft een vrije trap toegewezen.