1' Stadio Diego Armando Maradona ziet toe hoe Napoli de aftrap verricht als scheidsrechter Davide Massa fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Davide Massa kent Napoli een inworp toe op de helft van Inter.
1' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Napels.
3' Vergeefse doelpoging Eljif Elmas (Napoli).
3' In de minuut 3, Matteo Politano neemt de door scheidsrechter Davide Massa gegeven hoekschop voor Napoli in Napels.
3' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Napels.
3' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Inter in Napels.
5' In de minuut 5, Vanaf rechts mag Federico Dimarco een hoekschop nemen voor Inter in Stadio Diego Armando Maradona.
5' Een doelpoging van Hakan Calhanoglu (Inter) mist scherpte.
5' De bal is over de achterlijn geweest. Napoli mag een doeltrap nemen.
6' In de minuut 6, Buitenspelpositie van de uitploeg.
7' Doeltrap voor Napoli in Stadio Diego Armando Maradona.
8' Arbiter Davide Massa kent een vrije trap toe aan Napoli op de eigen helft.
8' In de minuut 8, Inworp voor Inter op de helft van Napoli.
9' Buitenspelpositie Denzel Dumfries (Inter).
12' Inworp Napoli. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Davide Massa fluit voor buitenspel van Inter.
14' In Stadio Diego Armando Maradona mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
15' Napoli krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Davide Massa in Napels.
17' In de minuut 17, Inter krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Davide Massa op de helft van Napoli.
17' Stefan de Vrij (Inter) raakt geblesseerd in Napels. Scheidsrechter Davide Massa legt de wedstrijd even stil.
18' Blessure voor Stefan de Vrij (Inter). Carlos Augusto komt voor hem het veld in.
19' In de minuut 19, Er wordt weer gevoetbald in Napels.
19' Eljif Elmas schiet op doel maar scoort niet voor Napoli in Napels.
20' In Stadio Diego Armando Maradona mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
24' In de minuut 24, Vrije trap in Stadio Diego Armando Maradona. Op de helft van Inter mag Napoli een vrije trap nemen.
25' In Napels krijgt Napoli op de eigen helft een vrije trap te nemen.
26' Inworp voor Napoli op de helft van Inter.
28' In de minuut 28, Lautaro Martinez (Inter) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Napoli in Stadio Diego Armando Maradona.
28' Inter mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Hakan Calhanoglu in Stadio Diego Armando Maradona.
28' De scherpte ontbreekt bij Federico Dimarco (Inter). Zijn poging mist doel.
28' In de minuut 28, Scheidsrechter Davide Massa geeft Napoli een doeltrap.
31' Hoekschop voor Inter in Stadio Diego Armando Maradona. Federico Dimarco neemt deze vanaf links.
33' Inworp op de eigen helft voor Napoli.
34' In de minuut 34, Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Davide Massa een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Napels.
36' Matteo Politano raakt namens Napoli de lat!
37' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Napels.
38' In de minuut 38, Inter krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Davide Massa op de helft van Napoli.
38' Napoli moet opletten als Inter van scheidsrechter Davide Massa een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
39' Scheidsrechter Davide Massa kent Inter een inworp toe op de helft van Napoli.
40' In de minuut 40, In Stadio Diego Armando Maradona mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
42' Stadio Diego Armando Maradona ziet de poging van Khvicha Kvaratskhelia smoren in de verdediging van Inter.
43' De uitploeg krijgt een doeltrap in Napels.
43' In de minuut 43, Een doelpoging van Matteo Politano (Napoli) in Napels mist scherpte.
43' Scheidsrechter Davide Massa geeft Inter een doeltrap.
44' Inter neemt een 0-1 voorsprong dankzij Hakan Calhanoglu.
44' In de minuut 44, Nicolo Barella deed het voorbereidende werk.
45' + 1 We krijgen 3 minuten extra tijd.
45' + 2 Hoekschop voor Napoli in Stadio Diego Armando Maradona. Matteo Politano neemt deze vanaf rechts.
45' + 2 In de minuut 45, De kopbal van Giovanni di Lorenzo (Napoli) mist het doel van de tegenstander.
45' + 2 De bal is over de achterlijn geweest. Inter mag een doeltrap nemen.
45' + 3 Inworp voor Napoli in Stadio Diego Armando Maradona op de eigen helft.
45' + 3 In de minuut 45, Buitenspelpositie Napoli.
45' De eerste helft zit erop.
46' Davide Massa geeft het fluitsignaal in Stadio Diego Armando Maradona. Inter mag de tweede helft aftrappen.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Davide Massa legt de wedstrijd even stil om Denzel Dumfries (Inter) aan een blessure te laten behandelen in Napels.
48' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Davide Massa laat verder spelen.
48' In Stadio Diego Armando Maradona ziet het publiek dat Denzel Dumfries (Inter) weer binnen de lijnen is na zijn blessure.
49' In de minuut 49, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Napoli in Napels.
49' Scheidsrechter Davide Massa geeft een inworp aan Napoli op de eigen helft in Stadio Diego Armando Maradona.
50' Inter krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Davide Massa in Napels.
51' In de minuut 51, Scheidsrechter Davide Massa kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
51' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Diego Armando Maradona.
52' Scheidsrechter Davide Massa geeft Napoli een vrije trap op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Doeltrap voor Inter in Stadio Diego Armando Maradona.
53' Inworp voor Napoli op de helft van Inter.
54' Een speler van Inter staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Davide Massa teruggefloten.
55' In de minuut 55, Scheidsrechter Davide Massa kent een vrije trap toe aan Inter, te nemen op de helft van Napoli.
56' Inworp op de eigen helft voor Napoli.
56' Scheidsrechter Davide Massa geeft een inworp aan Napoli op de eigen helft in Stadio Diego Armando Maradona.
56' In de minuut 56, Vrije trap voor Napoli op de helft van Inter.
57' Scheidsrechter Davide Massa kent een vrije trap toe aan Napoli, te nemen op de helft van Inter.
57' Inworp voor Napoli in de buurt van het vijandige doel in Stadio Diego Armando Maradona.
58' In de minuut 58, Schot op doel van Khvicha Kvaratskhelia. Maar zonder doelpunt voor Napoli als gevolg.
59' Scheidsrechter Davide Massa geeft een gele kaart aan Eljif Elmas (Napoli).
59' Vanaf rechts mag Eljif Elmas een hoekschop nemen voor Napoli in Stadio Diego Armando Maradona.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Davide Massa geeft Napoli een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Inter.
60' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
60' Doeltrap voor Napoli in Stadio Diego Armando Maradona.
62' In de minuut 62, De uitploeg zit op rozen als Nicolo Barella de score uitbouwt naar 0-2 in Stadio Diego Armando Maradona.
62' Lautaro Martinez met de assist.
63' Buitenspel Napoli.