1' De wedstrijd gaat van start. 1860 München heeft afgetrapt.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Timo Gansloweit toont Leroy Kwadwo (1860 München) de gele kaart.
16' Eerste gele kaart voor Dennis Waidner (Unterhaching) in München.
21' Stad. A. D. Grünwalder Str. Ziet hoe Unterhaching op voorsprong komt door een kopbal van Mathias Fetsch. 0-1!
35' In de minuut 35, Michael Gluck (1860 München) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45' De eerste helft op Stad. A. D. Grünwalder Str. Zit erop.
46' De tweede helft is begonnen middels de aftrap van Unterhaching.
48' In de minuut 48, Scheidsrechter Timo Gansloweit geeft een gele kaart aan Manuel Stiefler (Unterhaching).
61' Scheidsrechter Timo Gansloweit fluit voor een penalty in het voordeel van 1860 München.
61' Trainer Maurizio Jacobacci (1860 München) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Kilian Ludewig door Julian Guttau.
61' In de minuut 61, Bij Unterhaching komt Florian Schmidt er in. Hij vervangt Aaron Keller.
62' De door scheidsrechter Timo Gansloweit gegeven strafschop weet Morris Schroter niet te benutten voor 1860 München.
65' Michael Gluck (1860 München) moet het veld verlaten na twee gele kaarten.
70' In de minuut 70, Unterhaching heeft Sebastian Maier gewisseld. Maximilian Welzmuller neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Marc Unterberger.
75' Maximilian Welzmuller (Unterhaching) krijgt geel van scheidsrechter Timo Gansloweit in Stad. A. D. Grünwalder Str. En moet oppassen.