1' We zijn begonnen. Napoli heeft afgetrapt.
1' In de minuut 1, Inworp voor Napoli in Santiago Bernabeu op de eigen helft.
2' Rodrygo schiet op doel maar scoort niet voor Real in Madrid.
5' Doeltrap voor Real in Santiago Bernabeu.
9' In de minuut 9, Het staat 0-1 in Santiago Bernabeu! Giovanni Simeone zet de uitploeg op voorsprong.
9' De assist kwam van Giovanni di Lorenzo.
9' Khvicha Kvaratskhelia (Napoli) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Real in Santiago Bernabeu.
11' Brahim Diaz deed het voorbereidende werk.
12' Scheidsrechter Francois Letexier kent een vrije trap toe aan Real, te nemen op de helft van Napoli.
13' In de minuut 13, Een speler van de thuisploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Francois Letexier.
14' Rodrygo mist het doel en scoort niet voor Real in Santiago Bernabeu.
14' De bal is over de achterlijn geweest. Napoli mag een doeltrap nemen.
16' In de minuut 16, Inworp Real. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
16' Inworp op de eigen helft voor Real.
17' Inworp voor Real in de buurt van het vijandige doel in Santiago Bernabeu.
20' In de minuut 20, Scheidsrechter Francois Letexier geeft Real een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Napoli.
22' Het staat 2-1 in Santiago Bernabeu. Jude Bellingham (Real) scoort met het hoofd en zet zijn ploeg op voorsprong.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Francois Letexier kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
24' Vrije trap in Santiago Bernabeu. Op de helft van Real mag Napoli een vrije trap nemen.
24' Napoli krijgt een schietkans via Giovanni Simeone, maar scoort niet in Santiago Bernabeu.
24' In de minuut 24, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Real in Madrid.
25' Scheidsrechter Francois Letexier geeft Real een doeltrap.
26' Arbiter Francois Letexier kent een vrije trap toe aan Real op de eigen helft.
27' In de minuut 27, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Santiago Bernabeu.
28' Real krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Francois Letexier op de helft van Napoli.
30' Khvicha Kvaratskhelia (Napoli) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Real.
30' In de minuut 30, De scherpte ontbreekt bij Brahim Diaz (Real). Zijn poging mist doel in Madrid.
30' De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
31' Scheidsrechter Francois Letexier geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Santiago Bernabeu.
33' In de minuut 33, Toni Kroos neemt de door scheidsrechter Francois Letexier gegeven hoekschop voor Real in Madrid.
33' In Madrid krijgt Napoli op de eigen helft een vrije trap te nemen.
34' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Francois Letexier een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Madrid.
35' In de minuut 35, Real krijgt van scheidsrechter Francois Letexier op eigen helft een vrije trap toegewezen.
39' Doeltrap voor Real in Santiago Bernabeu.
39' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
40' In de minuut 40, Real moet opletten als Napoli van scheidsrechter Francois Letexier een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
40' Scheidsrechter Francois Letexier geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
42' Napoli mag een hoekschop nemen vanaf links via Piotr Zielinski in Santiago Bernabeu.
43' In de minuut 43, Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Santiago Bernabeu.
44' Jude Bellingham van Real is geblesseerd en het spel ligt even stil.
44' Er wordt weer gevoetbald!
45' In de minuut 45, In Madrid kan Jude Bellingham (Real) weer verder.
45' + 1 Napoli krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Francois Letexier in Madrid.
45' + 1 Nog 4 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 In de minuut 45, Real krijgt van scheidsrechter Francois Letexier op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 2 Een schot van Piotr Zielinski (Napoli) wordt geblokkeerd door een verdediger van Real.
45' + 2 Hoekschop voor Napoli in Santiago Bernabeu. Piotr Zielinski neemt deze vanaf links.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp voor Real ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Madrid.
45' + 3 Doelpoging Real! Het schot van Brahim Diaz gaat niet tussen de palen.
45' + 3 De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
45' + 5 In de minuut 45, In Madrid wordt een kopbal van Giovanni di Lorenzo tegengehouden door de verdediging van Real.
45' Scheidsrechter Francois Letexier maakt een einde aan de eerste helft.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Real trapt af.
46' In de minuut 46, De uitploeg vervangt Giovanni Simeone door Victor Osimhen.
46' Inworp op de eigen helft voor Napoli.
47' In Santiago Bernabeu zorgt Andre Zambo Anguissa voor de 2-2 en de wedstrijd in Madrid ligt weer helemaal open.
48' In de minuut 48, Arbiter Francois Letexier kent een vrije trap toe aan Real op de eigen helft.
49' In Madrid krijgt Real op de eigen helft een vrije trap te nemen.
49' De uitploeg incasseert geel op naam van Piotr Zielinski.
50' In de minuut 50, Inworp voor Real in Santiago Bernabeu op de eigen helft.
50' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Napoli in Madrid.
52' Vanaf rechts mag Brahim Diaz een hoekschop nemen voor Real in Santiago Bernabeu.
53' In de minuut 53, De poging van Brahim Diaz (Real) mist doel.
53' De bal is over de achterlijn geweest. Napoli mag een doeltrap nemen.
56' Achterin bij Real wordt de kopbal van Khvicha Kvaratskhelia (Napoli) tegengehouden.
57' In de minuut 57, De thuisploeg wisselt Dani Ceballos voor Joselu.
57' Toni Kroos neemt de door scheidsrechter Francois Letexier gegeven hoekschop voor Real in Madrid.
57' Kopbal richting doel! Joselu (Real) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Madrid.
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Francois Letexier geeft Napoli een doeltrap.
58' In Madrid krijgt Napoli op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
59' In de minuut 59, Arbiter Francois Letexier kent een vrije trap toe aan Real op de eigen helft.
60' Napoli krijgt van scheidsrechter Francois Letexier op eigen helft een vrije trap toegewezen.
61' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Brahim Diaz (Real).
61' In de minuut 61, De wedstrijd is weer hervat.
62' Brahim Diaz (Real) doet weer mee in Santiago Bernabeu.
62' Scheidsrechter Francois Letexier geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
62' In de minuut 62, Joselu mist het doel en scoort niet voor Real.
62' De bal is over de achterlijn geweest. Napoli mag een doeltrap nemen.
63' Scheidsrechter Francois Letexier kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65' In de minuut 65, De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Piotr Zielinski (Napoli).
65' De onderbreking is afgelopen.
65' Voor Brahim Diaz is de wedstrijd voorbij. Nicolas Paz Martinez vervangt de aangeslagen speler bij Real.
65' In de minuut 65, Blessure voor Piotr Zielinski (Napoli). Eljif Elmas komt voor hem het veld in.
68' Scheidsrechter Francois Letexier fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Madrid.
69' Scheidsrechter Francois Letexier geeft een inworp aan Napoli op de eigen helft in Santiago Bernabeu.
70' In de minuut 70, Inworp voor Real ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Madrid.
70' Santiago Bernabeu ziet hoe Federico Valverde op doel schiet, maar niet scoort voor Real.
71' Inworp voor Real op de helft van Napoli.
71' In de minuut 71, De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
72' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Santiago Bernabeu.
72' Inworp Napoli. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
73' In de minuut 73, Inworp op de eigen helft voor Napoli.
74' Inworp voor Real in Santiago Bernabeu op de eigen helft.
76' Real mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Toni Kroos in Santiago Bernabeu.
77' In de minuut 77, De defensie van Napoli voorkomt dat een kopbal van Antonio Rudiger (Real) in het doel belandt.
77' Een doelpoging van David Alaba (Real) in Madrid mist scherpte.
77' Doeltrap voor Napoli in Santiago Bernabeu.
78' In de minuut 78, Een doelpoging van Joselu (Real) mist scherpte.
78' Scheidsrechter Francois Letexier geeft Napoli een doeltrap.
78' Trainer Walter Mazzarri (Napoli) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Matteo Politano door Jens-Lys Cajuste.