1' Inter heeft afgetrapt voor het begin van de eerste helft.
5' De assist kwam van Casper Tengstedt.
10' Schot op doel van Kristjan Asllani. Maar zonder doelpunt voor Inter als gevolg.
11' In de minuut 11, Casper Tengstedt schiet op doel maar scoort niet voor Benfica in Lissabon.
13' João Mario legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 2-0!
15' Rafa Silva raakt geblesseerd bij Benfica en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
15' In de minuut 15, Er wordt weer gevoetbald!
16' Benfica is weer compleet nu Rafa Silva weer terug het veld van Estadio do Sport Lisboa e Benfica in mag.
16' Scheidsrechter Andris Treimanis kent Inter een inworp toe op de helft van Benfica.
17' In de minuut 17, Scheidsrechter Andris Treimanis kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
17' Inworp op de eigen helft voor Benfica.
17' In Lissabon krijgt Benfica op de eigen helft een vrije trap te nemen.
19' In de minuut 19, Inworp voor Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica op de eigen helft.
21' Scheidsrechter Andris Treimanis geeft een inworp aan Inter op de eigen helft in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
22' Inworp Inter. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
23' In de minuut 23, De poging van Angel di Maria (Benfica) mist doel.
23' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Inter in Lissabon.
25' Scheidsrechter Andris Treimanis kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
26' In de minuut 26, Estadio do Sport Lisboa e Benfica ziet hoe Marko Arnautovic op doel schiet, maar niet scoort voor Inter.
26' Scheidsrechter Andris Treimanis geeft Inter een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Benfica.
27' Vanaf rechts mag Alexis Sanchez een hoekschop nemen voor Inter in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Andris Treimanis kent een vrije trap toe aan Inter, te nemen op de helft van Benfica.
28' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Lissabon.
30' Scheidsrechter Andris Treimanis legt de wedstrijd even stil om Casper Tengstedt (Benfica) aan een blessure te laten behandelen in Lissabon.
30' In de minuut 30, Casper Tengstedt (Benfica) is weer terug binnen de lijnen.
30' De wedstrijd is weer hervat.
31' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
31' In de minuut 31, Inter krijgt van scheidsrechter Andris Treimanis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
32' Inter moet opletten als Benfica van scheidsrechter Andris Treimanis een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
34' Treffer in Estadio do Sport Lisboa e Benfica! Benfica scoort via João Mario de 3-0 en loopt verder uit.
34' In de minuut 34, Het voorbereidende werk werd verricht door Casper Tengstedt.
36' Inter krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andris Treimanis op de helft van Benfica.
37' Inworp voor Inter op de helft van Benfica.
37' In de minuut 37, De bal is over de achterlijn geweest. Benfica mag een doeltrap nemen.
39' In Estadio do Sport Lisboa e Benfica mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
40' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
42' In de minuut 42, Hoekschop voor Inter in Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Alexis Sanchez neemt deze vanaf links.
43' Inter krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Andris Treimanis in Lissabon.
43' Doelpoging Inter! Het schot van Carlos Augusto gaat niet tussen de palen in Lissabon.
43' In de minuut 43, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
44' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
45' Scheidsrechter Andris Treimanis geeft Inter een doeltrap.
45' + 1 In de minuut 45, De vierde official geeft 4 minuten extra tijd aan voor de Eerste helft.
45' + 1 Vrije trap in Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Op de helft van Inter mag Benfica een vrije trap nemen.
45' + 3 Doeltrap voor Inter in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
45' + 4 In de minuut 45, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Benfica in Lissabon.
45' De eerste helft op Estadio do Sport Lisboa e Benfica zit erop.
46' Begin van de tweede helft. Benfica verzorgt de aftrap.
46' In de minuut 46, Arbiter Andris Treimanis kent een vrije trap toe aan Benfica op de eigen helft.
48' Scheidsrechter Andris Treimanis geeft een inworp aan Benfica op de eigen helft in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
49' Vergeefse doelpoging Carlos Augusto (Inter).
49' In de minuut 49, Inter mag een hoekschop nemen vanaf links via Alexis Sanchez in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
50' Scheidsrechter Andris Treimanis kent een vrije trap toe aan Inter op een gevaarlijke plek voor Benfica.
51' In de minuut 51, Yann Bisseck deed het voorbereidende werk.
51' Vergeefse doelpoging Alexis Sanchez (Inter) in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
51' Alexis Sanchez neemt de door scheidsrechter Andris Treimanis gegeven hoekschop voor Inter in Lissabon.
54' In de minuut 54, Inworp op de eigen helft voor Inter.
55' Scheidsrechter Andris Treimanis geeft Inter een vrije trap op de eigen helft.
57' Inworp voor Inter in Estadio do Sport Lisboa e Benfica op de eigen helft.
58' In de minuut 58, Inworp voor Inter in de buurt van het vijandige doel in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
58' De voorzet kwam van Francesco Acerbi.
59' In de minuut 59, Inworp Benfica. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
60' Inworp voor Benfica in Estadio do Sport Lisboa e Benfica op de eigen helft.
60' Doeltrap voor Inter in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
62' In de minuut 62, Angel di Maria schiet op doel maar scoort niet voor Benfica.
63' Scheidsrechter Andris Treimanis geeft een inworp aan Inter op de eigen helft in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
65' Een schot van Casper Tengstedt (Benfica) smoort in de verdediging van Inter.
65' In de minuut 65, Angel di Maria neemt de door scheidsrechter Andris Treimanis gegeven hoekschop voor Benfica in Lissabon.
65' Een doelpoging van Morato (Benfica) mist scherpte.
65' Scheidsrechter Andris Treimanis geeft Inter een doeltrap.
67' In de minuut 67, Inworp voor Inter ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Lissabon.
67' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Lissabon.
68' De 1 wissel van Inter. Juan Cuadrado komt erin voor Matteo Darmian in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
68' In de minuut 68, Wissel in Lissabon: Marcus Thuram vervangt Marko Arnautovic bij Inter.
68' Trainer Simone Inzaghi gebruikt zijn 3 wissel. Davy Klaassen wordt door Nicolo Barella vervangen bij de uitploeg.
69' Andris Treimanis geeft Inter een penalty in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
72' In de minuut 72, Doelpunt in Lissabon! Alexis Sanchez scoort de 3-3 gelijkmaker voor de uitploeg uit een strafschop.
72' João Mario gaat in het boekje van de scheidsrechter.
74' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
74' In de minuut 74, In Estadio do Sport Lisboa e Benfica mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
75' De bal is over de achterlijn geweest. Inter mag een doeltrap nemen.
75' Inworp Inter. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76' In de minuut 76, Vrije trap voor Benfica op de helft van Inter.
76' Juan Cuadrado (Inter) krijgt geel.
77' Inter heeft Stefan de Vrij gewisseld. Federico Dimarco neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Simone Inzaghi.
77' In de minuut 77, De kopbal van Morato (Benfica) mist het doel van de tegenstander.
77' Scheidsrechter Andris Treimanis geeft Inter een doeltrap.
78' De verdediging van Inter blokkeert een schot van Joao Pedro Goncalves Neves (Benfica) in Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
78' In de minuut 78, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Andris Treimanis een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Lissabon.
78' Gele kaart in Lissabon: Morato (Benfica) gaat op de bon bij scheidsrechter Andris Treimanis.
79' Orkun Kokcu vervangt Florentino Luis bij de thuisploeg.
79' In de minuut 79, Trainer Roger Schmidt (Benfica) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Casper Tengstedt door Petar Musa.
79' Inter brengt Lautaro Martinez in de plaats van Alexis Sanchez.
80' Scheidsrechter Andris Treimanis geeft Inter een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Benfica.
80' In de minuut 80, Scheidsrechter Andris Treimanis kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
81' Arbiter Andris Treimanis kent een vrije trap toe aan Inter op de eigen helft.