1' Scheidsrechter Robert Hartmann fluit voor het begin van de eerste helft. Magdeburg trapt af in Magdeburg.
1' In de minuut 1, Baris Atik neemt de door scheidsrechter Robert Hartmann gegeven hoekschop voor Magdeburg in Magdeburg.
2' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft Düsseldorf een doeltrap.
3' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft een inworp aan Düsseldorf op de eigen helft in MDCC-Arena.
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Robert Hartmann geeft Magdeburg een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Düsseldorf.
4' Hoekschop voor Düsseldorf in MDCC-Arena. Shinta Karl Appelkamp neemt deze vanaf rechts.
5' Düsseldorf krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Robert Hartmann in Magdeburg.
5' In de minuut 5, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Magdeburg in Magdeburg.
6' Inworp voor Magdeburg op de helft van Düsseldorf.
9' In de minuut 9, De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
10' Scheidsrechter Robert Hartmann kent Düsseldorf een inworp toe op de helft van Magdeburg.
10' Een schot van Shinta Karl Appelkamp (Düsseldorf) wordt tegengehouden door de verdediging van Magdeburg in Magdeburg.
10' In de minuut 10, Magdeburg moet opletten als Düsseldorf van scheidsrechter Robert Hartmann een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
13' Vrije trap in MDCC-Arena. Op de helft van Magdeburg mag Düsseldorf een vrije trap nemen.
15' In de minuut 15, Het voorbereidende werk werd verricht door Daniel Elfadli.
17' Vrije trap voor Düsseldorf op de helft van Magdeburg.
19' Doeltrap voor Düsseldorf in MDCC-Arena.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Robert Hartmann kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in MDCC-Arena.
24' Inworp op de eigen helft voor Magdeburg.
24' In de minuut 24, Ao Tanaka mist het doel en scoort niet voor Düsseldorf.
24' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Magdeburg.
25' De bal is over de achterlijn geweest. Düsseldorf mag een doeltrap nemen.
26' In de minuut 26, In MDCC-Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
26' Inworp voor Düsseldorf in MDCC-Arena op de eigen helft.
27' Inworp Magdeburg. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
28' In de minuut 28, Inworp voor Düsseldorf in MDCC-Arena op de eigen helft.
29' Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Magdeburg.
29' Scheidsrechter Robert Hartmann kent een vrije trap toe aan Magdeburg, te nemen op de helft van Düsseldorf.
31' In de minuut 31, Cristiano Piccini (Magdeburg) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Düsseldorf in MDCC-Arena.
31' Xavier Amaechi (Magdeburg) schiet de bal op de paal.
31' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Düsseldorf in Magdeburg.
32' In de minuut 32, Amara Conde (Magdeburg) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Düsseldorf.
32' Magdeburg mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Düsseldorf in Magdeburg.
32' Scheidsrechter Robert Hartmann kent Magdeburg een inworp toe op de helft van Düsseldorf.
33' In de minuut 33, Inworp voor Magdeburg ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Magdeburg.
34' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft een inworp aan Düsseldorf op de eigen helft in MDCC-Arena.
36' De verdediging van Düsseldorf blokkeert een schot van Amara Conde (Magdeburg) in MDCC-Arena.
36' In de minuut 36, MDCC-Arena ziet de poging van Herbert Bockhorn smoren in de verdediging van Düsseldorf.
37' Doeltrap voor Magdeburg in MDCC-Arena.
38' Xavier Amaechi (Magdeburg) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Düsseldorf in MDCC-Arena.
38' In de minuut 38, Arbiter Robert Hartmann kent een vrije trap toe aan Düsseldorf op de eigen helft.
42' De bal is over de achterlijn geweest. Magdeburg mag een doeltrap nemen.
42' Magdeburg krijgt van scheidsrechter Robert Hartmann op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' In de minuut 43, In Magdeburg krijgt Magdeburg op de eigen helft een vrije trap te nemen.
43' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Robert Hartmann een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Magdeburg.
44' Doelpoging Düsseldorf! Het schot van Vincent Vermeij gaat niet tussen de palen.
44' In de minuut 44, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Magdeburg.
45' Vergeefse doelpoging Yannick Engelhardt (Düsseldorf).
45' + 1 Een schot van Shinta Karl Appelkamp (Düsseldorf) wordt tegengehouden door de verdediging van Magdeburg in Magdeburg.
45' + 2 In de minuut 45, Vanaf rechts mag Shinta Karl Appelkamp een hoekschop nemen voor Düsseldorf in MDCC-Arena.
45' + 2 Scheidsrechter Robert Hartmann geeft Magdeburg een vrije trap op de eigen helft.
45' + 2 Scheidsrechter Robert Hartmann laat nog 2 minuten doorspelen in Magdeburg.
45' In de minuut 45, De eerste helft zit erop.
46' De tweede helft gaat van start in Magdeburg. Düsseldorf mag aftrappen als scheidsrechter Robert Hartmann fluit.
46' Inworp Düsseldorf. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
47' In de minuut 47, In MDCC-Arena mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
48' Düsseldorf krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Robert Hartmann in Magdeburg.
48' Magdeburg verdedigt een schot van Ao Tanaka, waardoor Düsseldorf niet tot scoren komt.
48' In de minuut 48, Düsseldorf mag een hoekschop nemen vanaf links via Shinta Karl Appelkamp in MDCC-Arena.
49' De kopbal van Jordy De Wijs (Düsseldorf) mist het doel van de tegenstander.
49' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft Magdeburg een doeltrap.
49' In de minuut 49, Düsseldorf schiet tussen de palen, maar Christos Tzolis ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
50' Düsseldorf krijgt van scheidsrechter Robert Hartmann op eigen helft een vrije trap toegewezen.
51' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in MDCC-Arena.
52' In de minuut 52, In Magdeburg krijgt Magdeburg op de eigen helft een vrije trap te nemen.
53' Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Düsseldorf in de buurt van het doel van Magdeburg.
53' Daniel Elfadli gaat in het boekje van de scheidsrechter.
55' In de minuut 55, Düsseldorf mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Magdeburg in Magdeburg.
55' Inworp op de eigen helft voor Magdeburg.
55' Magdeburg krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Robert Hartmann op de helft van Düsseldorf.
56' In de minuut 56, Inworp voor Magdeburg in de buurt van het vijandige doel in MDCC-Arena.
56' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft Magdeburg een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Düsseldorf.
57' Arbiter Robert Hartmann kent een vrije trap toe aan Düsseldorf op de eigen helft.
58' In de minuut 58, Inworp voor Düsseldorf op de helft van Magdeburg.
61' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Magdeburg.
61' Scheidsrechter Robert Hartmann kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
62' In de minuut 62, Inworp Magdeburg. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
62' Inworp op de eigen helft voor Magdeburg.
62' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft een inworp aan Magdeburg op de eigen helft in MDCC-Arena.
62' In de minuut 62, Bij Magdeburg komt Tatsuya Ito er in. Hij vervangt Xavier Amaechi.
63' Wissel in Magdeburg: Alexander Nollenberger vervangt Luc Castaignos bij Magdeburg.
63' Inworp voor Magdeburg op de helft van Düsseldorf.
63' In de minuut 63, Scheidsrechter Robert Hartmann kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
64' De verdediging van Düsseldorf blokkeert een schot van Daniel Heber (Magdeburg) in MDCC-Arena.
65' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft Düsseldorf een vrije trap op de eigen helft.
65' In de minuut 65, Eerste gele kaart voor Baris Atik (Magdeburg) in Magdeburg.
66' De verdediging van Magdeburg blokkeert een schot van Ao Tanaka (Düsseldorf).
67' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Magdeburg.
67' In de minuut 67, Inworp voor Düsseldorf in MDCC-Arena op de eigen helft.
68' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Emmanuel Iyoha (Düsseldorf).
70' Düsseldorf gebruikt de 1 wissel. Isak Bergmann Johanneson vervangt Felix Klaus.
70' In de minuut 70, Düsseldorf brengt Dennis Jastrzembski in de plaats van Emmanuel Iyoha.
70' Er wordt weer gevoetbald!
70' Emmanuel Iyoha (Düsseldorf) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
71' In de minuut 71, De bal is over de achterlijn geweest. Magdeburg mag een doeltrap nemen.
72' Amara Conde schiet op doel maar scoort niet voor Magdeburg in Magdeburg.
73' Hoekschop voor Magdeburg in MDCC-Arena. Baris Atik neemt deze vanaf rechts.
73' In de minuut 73, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Düsseldorf in Magdeburg.
74' Inworp Düsseldorf. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft een inworp aan Magdeburg op de eigen helft in MDCC-Arena.
77' In de minuut 77, De poging van Isak Bergmann Johanneson (Düsseldorf) mist doel.
77' Scheidsrechter Robert Hartmann geeft Magdeburg een doeltrap.
77' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in MDCC-Arena.
78' In de minuut 78, Doeltrap voor Magdeburg in MDCC-Arena.
79' In MDCC-Arena mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80' Inworp voor Magdeburg in de buurt van het vijandige doel in MDCC-Arena.
80' In de minuut 80, Inworp op de eigen helft voor Magdeburg.