1' De eerste helft gaat van start in Hamburg. St. Pauli mag aftrappen.
12' In de minuut 12, Bij de uitploeg moet de geblesseerde Emmanuel Iyoha plaats maken voor Takashi Uchino.
37' Penalty toegekend aan Düsseldorf.
37' Sascha Burchert (St. Pauli) krijgt geel van scheidsrechter Sascha Stegemann in Millerntor-Stadion en moet oppassen.
38' In de minuut 38, Doelpunt Düsseldorf! Vincent Vermeij faalt niet vanaf elf meter en bezorgt Düsseldorf een 0-1 voorsprong in Hamburg.
45' De scheidsrechter fluit voor het einde van de eerste helft.
46' Düsseldorf trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' In de minuut 46, Bij St. Pauli komt Emmanouil Saliakas er in. Hij vervangt Lars Ritzka.
46' De thuisploeg vervangt Etienne Amenyido door Elias Saad.
55' Gele kaart. Andre Hoffmann (Düsseldorf) gaat op de bon.
59' In de minuut 59, Sascha Stegemann geeft St. Pauli een penalty in Millerntor-Stadion.
60' Doelpunt in Hamburg! Marcel Hartel scoort de 1-1 gelijkmaker voor de thuisploeg uit een strafschop.
68' Düsseldorf brengt Christoph Daferner in de plaats van Vincent Vermeij.
74' In de minuut 74, Trainer Fabian Hurzeler (St. Pauli) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Johannes Eggestein door Maurides Roque Junior.
74' Carlo Boukhalfa vervangt Aljoscha Kemlein bij de thuisploeg.
83' De thuisploeg incasseert geel op naam van Emmanouil Saliakas.
86' In de minuut 86, Düsseldorf heeft Felix Klaus gewisseld. Jona Niemiec neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Daniel Thioune.
90' Aan het eind van de reguliere speeltijd staat er een 1-1 stand op het scorebord.
91' De scheidsrechter fluit voor het begin van de eerste helft van de verlenging.
91' Düsseldorf gebruikt de 4 wissel. Matthias Zimmermann vervangt Isak Bergmann Johanneson.
91' Wissel in Hamburg: Joshua Quarshie vervangt Jordy De Wijs bij Düsseldorf.
97' Eerste gele kaart voor Karol Mets (St. Pauli) in Hamburg.
99' Trainer Fabian Hurzeler gebruikt zijn 5 wissel. Oladapo Afolayan wordt door Danel Sinani vervangen bij de thuisploeg.
99' Treffer in Millerntor-Stadion! Düsseldorf maakt er 1-2 van. Ao Tanaka is de doelpuntenmaker.
106' De bal rolt weer, de tweede helft van de verlenging is begonnen.
117' Elias Saad (St. Pauli) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
120' + 1 Danel Sinani deed het voorbereidende werk.
120' Na twee verlengingen is het uiteindelijk 2-2 geworden.