1' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft het startsein in Kopenhagen. Kopenhagen trapt af en de wedstrijd is begonnen.
1' Man City krijgt van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
4' In de minuut 4, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Kopenhagen.
4' In Parken mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
6' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Parken.
7' In de minuut 7, De bal is over de achterlijn geweest. Kopenhagen mag een doeltrap nemen.
8' Kevin de Bruyne neemt de door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez gegeven hoekschop voor Man City in Kopenhagen.
8' Man City mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
9' In de minuut 9, Man City mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Kopenhagen in Kopenhagen.
10' Inworp voor Man City in Parken op de eigen helft.
11' In de minuut 11, Philip Foden deed het voorbereidende werk.
12' Inworp voor Man City op de helft van Kopenhagen.
14' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
17' In de minuut 17, Jack Grealish raakt geblesseerd bij Man City en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
19' Er wordt weer gevoetbald!
19' Jack Grealish lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Man City.
21' In de minuut 21, Inworp op de eigen helft voor Man City.
21' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
21' Coach Pep Guardiola voert noodgedwongen zijn 1 wissel door. Jack Grealish moet aangeslagen het veld verlaten en wordt vervangen door Jeremy Doku.
24' In de minuut 24, Vanaf links mag Magnus Mattsson een hoekschop nemen voor Kopenhagen in Parken.
25' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Parken.
26' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Philip Foden (Man City).
27' In de minuut 27, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez fluit de wedstrijd weer op gang in Parken.
27' Philip Foden kan weer verder bij Man City.
28' Arbiter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Man City op de eigen helft.
29' In de minuut 29, Inworp voor Man City ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Kopenhagen.
29' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kopenhagen in Kopenhagen.
31' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Kopenhagen een doeltrap.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent Kopenhagen een inworp toe op de helft van Man City.
33' Vrije trap voor Kopenhagen op de helft van Man City.
33' Man City moet opletten als Kopenhagen van scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
34' In de minuut 34, Alles is weer mogelijk in Kopenhagen. Magnus Mattsson brengt Kopenhagen met de gelijkmaker langszij. 1-1!
38' Doeltrap voor Kopenhagen in Parken.
39' De uitploeg krijgt een doeltrap in Kopenhagen.
41' In de minuut 41, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Kopenhagen een doeltrap.
41' In Kopenhagen krijgt Man City op de eigen helft een vrije trap te nemen.
42' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Kopenhagen in Kopenhagen.
45' In de minuut 45, Inworp Kopenhagen. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 1 De voorzet kwam van Kevin de Bruyne.
45' + 1 In de minuut 45, 3 minuten extra tijd.
45' + 2 Doeltrap voor Man City in Parken.
45' Met het laatste fluitsignaal van de eerste helft geeft scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez aan dat we gaan rusten in Kopenhagen's Parken.
46' In de minuut 46, Man City trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
48' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez kent een vrije trap toe aan Man City, te nemen op de helft van Kopenhagen.
52' In de minuut 52, Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft Man City een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Kopenhagen.
54' Man City schiet tussen de palen, maar Kevin de Bruyne ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Kopenhagen.
55' Trainer Jacob Neestrup gebruikt zijn 1 wissel. Viktor Claesson wordt door Andreas Cornelius vervangen bij de thuisploeg.
56' In de minuut 56, Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez aan de uitploeg.
56' Man City schiet tussen de palen, maar Philip Foden ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
56' Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez geeft een inworp aan Kopenhagen op de eigen helft in Parken.
57' In de minuut 57, Vrije trap in Parken. Op de helft van Kopenhagen mag Man City een vrije trap nemen.
59' Buitenspel Man City. Scheidsrechter Jose Maria Sanchez Martinez fluit de uitploeg terug in Parken.