1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Lazio mag de aftrap nemen.
1' Inworp op de eigen helft voor Inter.
1' In de minuut 1, Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft een inworp aan Lazio op de eigen helft in Al-Awwal Park.
2' In Riyad krijgt Lazio op de eigen helft een vrije trap te nemen.
3' Een doelpoging van Nicolo Barella (Inter) mist scherpte.
3' In de minuut 3, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lazio in Riyad.
4' Een doelpoging van Marcus Thuram (Inter) in Riyad mist scherpte.
4' Doeltrap voor Lazio in Al-Awwal Park.
4' In de minuut 4, Inworp voor Lazio in Al-Awwal Park op de eigen helft.
7' Kans voor Inter in Al-Awwal Park! De kopbal van Marcus Thuram mist het doel.
7' De bal is over de achterlijn geweest. Lazio mag een doeltrap nemen.
7' In de minuut 7, Inter mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Federico Dimarco in Al-Awwal Park.
8' Vrije trap in Al-Awwal Park. Op de helft van Lazio mag Inter een vrije trap nemen.
9' Alessandro Bastoni mist het doel en scoort niet voor Inter.
9' In de minuut 9, Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft Lazio een doeltrap.
10' Lazio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Matteo Marchetti op de helft van Inter.
11' Doeltrap voor Inter in Al-Awwal Park.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Matteo Marchetti kent een vrije trap toe aan Inter, te nemen op de helft van Lazio.
13' Buitenspelpositie Inter.
16' Inworp voor Inter op de helft van Lazio.
16' In de minuut 16, Inworp voor Inter ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Riyad.
17' Treffer in Al-Awwal Park! Inter maakt er 1-0 van. Marcus Thuram is de doelpuntenmaker.
19' In de minuut 19, Nicolo Barella (Inter) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Lazio in Al-Awwal Park.
19' Vrije trap voor Inter op de helft van Lazio.
20' Scheidsrechter Matteo Marchetti kent Inter een inworp toe op de helft van Lazio.
21' In de minuut 21, Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft een inworp aan Lazio op de eigen helft in Al-Awwal Park.
22' De poging van Felipe Anderson (Lazio) mist doel in Al-Awwal Park.
22' Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft Inter een doeltrap.
23' In de minuut 23, Vergeefse doelpoging Matteo Darmian (Inter) in Al-Awwal Park.
25' Inworp voor Inter in Al-Awwal Park op de eigen helft.
26' Inworp voor Lazio in de buurt van het vijandige doel in Al-Awwal Park.
26' In de minuut 26, Inworp op de eigen helft voor Inter.
27' De bal is over de achterlijn geweest. Inter mag een doeltrap nemen.
29' Scheidsrechter Matteo Marchetti kent Inter een inworp toe op de helft van Lazio.
30' In de minuut 30, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lazio in Riyad.
30' Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft een inworp aan Lazio op de eigen helft in Al-Awwal Park.
30' Inworp op de eigen helft voor Inter.
31' In de minuut 31, Arbiter Matteo Marchetti kent een vrije trap toe aan Inter op de eigen helft.
32' Lazio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Matteo Marchetti op de helft van Inter.
32' Inworp voor Inter in Al-Awwal Park op de eigen helft.
32' In de minuut 32, Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft een inworp aan Inter op de eigen helft in Al-Awwal Park.
33' Lautaro Martinez schiet op doel maar scoort niet voor Inter in Riyad.
34' Hoekschop voor Inter in Al-Awwal Park. Federico Dimarco neemt deze vanaf rechts.
34' In de minuut 34, Lazio moet opletten als Inter van scheidsrechter Matteo Marchetti een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
35' De kopbal van Hakan Calhanoglu belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Inter.
35' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lazio in Riyad.
35' In de minuut 35, Inworp voor Inter op de helft van Lazio.
36' Nicolo Barella (Inter) treft de lat in Riyad.
36' Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft Lazio een doeltrap.
37' In de minuut 37, Inter in buitenspelpositie.
38' Inworp voor Inter in Al-Awwal Park op de eigen helft.
39' Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft Lazio een vrije trap op de eigen helft.
40' In de minuut 40, Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft Lazio een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Inter.
40' Doeltrap voor Inter in Al-Awwal Park.
41' Inworp op de eigen helft voor Lazio.
42' In de minuut 42, Inworp voor Inter op de helft van Lazio.
43' Doelpoging Inter! Het schot van Matteo Darmian gaat niet tussen de palen.
43' De bal is over de achterlijn geweest. Lazio mag een doeltrap nemen.
43' In de minuut 43, Een schot van Henrikh Mkhitaryan (Inter) smoort in de verdediging van Lazio.
44' De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Mario Gila (Lazio).
44' De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Matteo Marchetti laat verder spelen.
45' In de minuut 45, Mario Gila lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Lazio.
45' Marcus Thuram (Inter) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Lazio.
45' Lazio verdedigt een schot van Marcus Thuram, waardoor Inter niet tot scoren komt.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft Lazio een doeltrap.
45' De eerste helft is afgelopen in Riyad's Al-Awwal Park.
46' Begin van de tweede helft. Inter verzorgt de aftrap.
47' In de minuut 47, Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft Inter een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Lazio.
48' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Lazio in Riyad.
49' Penalty voor Inter!
50' In de minuut 50, Goal in Al-Awwal Park! Inter loopt uit tot 2-0 dankzij een goal vanaf elf meter van Hakan Calhanoglu.
51' Lazio heeft Matteo Guendouzi gewisseld. Luis Alberto neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Maurizio Sarri.
51' Lazio brengt Danilo Cataldi in de plaats van Nicolo Rovella.
51' In de minuut 51, Inworp voor Lazio in Al-Awwal Park op de eigen helft.
52' Lautaro Martinez raakt namens Inter de lat!
52' Scheidsrechter Matteo Marchetti kent Lazio een inworp toe op de helft van Inter.
54' In de minuut 54, De verdediging van Inter blokkeert een schot van Ciro Immobile (Lazio).
54' Lazio mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Inter in Riyad.
55' Inworp op de eigen helft voor Inter.
57' In de minuut 57, Hakan Calhanoglu neemt de door scheidsrechter Matteo Marchetti gegeven hoekschop voor Inter in Riyad.
58' Doelpoging Lazio! Het schot van Felipe Anderson gaat niet tussen de palen in Riyad.
58' Doeltrap voor Inter in Al-Awwal Park.
58' In de minuut 58, De scherpte ontbreekt bij Lautaro Martinez (Inter). Zijn poging mist doel.
58' De bal is over de achterlijn geweest. Lazio mag een doeltrap nemen.
59' Het spel ligt even stil in Riyad. Mario Gila (Lazio) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
60' In de minuut 60, De wedstrijd gaat weer verder.
60' In Riyad kan Mario Gila (Lazio) weer verder.
63' Vrije trap voor Lazio op de helft van Inter.
64' In de minuut 64, Lazio moet uitkijken als Inter een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Al-Awwal Park.
64' Alessio Romagnoli (Lazio) krijgt geel.
66' Inter krijgt een schietkans via Federico Dimarco, maar scoort niet in Al-Awwal Park.
66' In de minuut 66, Doeltrap voor Lazio in Al-Awwal Park.
66' Lazio gebruikt de 3 wissel. Luca Pellegrini vervangt Adam Marusic.
66' Bij Lazio komt Gustav Isaksen er in. Hij vervangt Pedro.
66' In de minuut 66, Inter gebruikt de 1 wissel. Davide Frattesi vervangt Nicolo Barella.
66' Trainer Simone Inzaghi (Inter) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Alessandro Bastoni door Stefan de Vrij.
68' Inter krijgt van scheidsrechter Matteo Marchetti op eigen helft een vrije trap toegewezen.
70' In de minuut 70, Matias Vecino (Lazio) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
70' Scheidsrechter Matteo Marchetti kent een vrije trap toe aan Inter, te nemen op de helft van Lazio.
71' Vanaf rechts mag Federico Dimarco een hoekschop nemen voor Inter in Al-Awwal Park.
72' In de minuut 72, De scherpte ontbreekt bij Federico Dimarco (Inter). Zijn poging mist doel in Riyad.
72' De bal is over de achterlijn geweest. Lazio mag een doeltrap nemen.
72' Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft een inworp aan Lazio op de eigen helft in Al-Awwal Park.
73' In de minuut 73, In Riyad krijgt Inter op de eigen helft een vrije trap te nemen.
74' Wissel in Riyad: Alexis Sanchez vervangt Marcus Thuram bij Inter.
74' De 4 wissel van Inter. Marko Arnautovic komt erin voor Lautaro Martinez in Al-Awwal Park.
75' In de minuut 75, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Inter in Riyad.
75' Inter krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Matteo Marchetti op de helft van Lazio.
76' Inter krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Matteo Marchetti in Riyad.
76' In de minuut 76, Inworp voor Inter in de buurt van het vijandige doel in Al-Awwal Park.
77' De verdediging van Lazio blokkeert een schot van Hakan Calhanoglu (Inter) in Al-Awwal Park.
78' Scheidsrechter Matteo Marchetti legt de wedstrijd even stil om Manuel Lazzari (Lazio) aan een blessure te laten behandelen in Riyad.
78' In de minuut 78, Er wordt weer gevoetbald!
79' Manuel Lazzari (Lazio) doet weer mee in Al-Awwal Park.
79' Inworp op de eigen helft voor Lazio.
79' In de minuut 79, Lazio mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
79' Gele kaart. Hakan Calhanoglu (Inter) gaat op de bon.
81' Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft Inter een doeltrap.
81' In de minuut 81, Inter heeft Hakan Calhanoglu gewisseld. Kristjan Asllani neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Simone Inzaghi.
83' Scheidsrechter Matteo Marchetti geeft Inter een doeltrap.
83' Deze wissel was niet voorzien. Maurizio Sarri moet de aangeslagen Manuel Lazzari vervangen. Elseid Hysaj komt voor hem in de plaats. Dit is de 5 wissel voor Lazio.
84' In de minuut 84, Scheidsrechter Matteo Marchetti kent Lazio een inworp toe op de helft van Inter.