1' We zijn begonnen. Girona heeft afgetrapt.
2' In de minuut 2, In Girona krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
3' Inworp Vallecano. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
4' Een schot van Randy Nteka (Vallecano) smoort in de verdediging van Girona.
6' In de minuut 6, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadi Montilivi.
9' Girona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez op de helft van Vallecano.
11' Schot op doel van Viktor Tsygankov. Maar zonder doelpunt voor Girona als gevolg.
12' In de minuut 12, Doelpoging Girona! Het schot van Yangel Herrera gaat niet tussen de palen in Girona.
12' De uitploeg krijgt een doeltrap in Girona.
13' Vallecano moet opletten als Girona van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
13' In de minuut 13, De scherpte ontbreekt bij Juanpe (Girona). Zijn poging mist doel.
13' Doeltrap voor Vallecano in Estadi Montilivi.
14' Inworp voor Girona in Estadi Montilivi op de eigen helft.
15' De voorzet kwam van Portu.
17' Penalty toegekend aan Girona.
19' In de minuut 19, Estadi Montilivi ziet hoe Girona de score uitbouwt via een benutte penalty van Cristhian Stuani: 2-0!
21' Inworp voor Vallecano ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Girona.
21' De bal is over de achterlijn geweest. Vallecano mag een doeltrap nemen.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft een inworp aan Girona op de eigen helft in Estadi Montilivi.
22' Inworp op de eigen helft voor Girona.
23' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
23' In de minuut 23, Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadi Montilivi.
24' De poging van Viktor Tsygankov (Girona) mist doel.
24' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Vallecano een doeltrap.
26' In de minuut 26, Girona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez in Girona.
26' Girona loopt uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij Daley Blind.
26' Het voorbereidende werk werd verricht door Portu.
28' In de minuut 28, Inworp op de eigen helft voor Girona.
30' De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
32' Pep Chavarria schiet op doel maar scoort niet voor Vallecano in Girona.
34' In de minuut 34, Vanaf rechts mag Unai Lopez een hoekschop nemen voor Vallecano in Estadi Montilivi.
34' Girona verdedigt een schot van Andrei Ratiu, waardoor Vallecano niet tot scoren komt.
34' Vallecano mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Isi Palazon in Estadi Montilivi.
34' In de minuut 34, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent Vallecano een inworp toe op de helft van Girona.
35' Vallecano mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Girona in Girona.
35' De poging met het hoofd van Isi Palazon (Vallecano) belandt op de lat!
35' In de minuut 35, De verdediging van Girona blokkeert een schot van Jorge de Frutos Sebastián (Vallecano).
36' Doelpunt! Randy Nteka verkleint de achterstand tot 3-1.
36' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Jorge Figueroa Vazquez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Girona.
37' In de minuut 37, Vrije trap in Estadi Montilivi. Op de helft van Vallecano mag Girona een vrije trap nemen.
38' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
38' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft een inworp aan Vallecano op de eigen helft in Estadi Montilivi.
40' In de minuut 40, Vrije trap voor Girona op de helft van Vallecano.
41' Estadi Montilivi ziet hoe Viktor Tsygankov op doel schiet, maar niet scoort voor Girona.
42' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Girona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Vallecano.
42' In de minuut 42, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Vallecano in Girona.
43' Estadi Montilivi ziet de poging van Jhon Solis smoren in de verdediging van Vallecano.
44' Inworp voor Vallecano in Estadi Montilivi op de eigen helft.
45' + 1 In de minuut 45, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft Vallecano een vrije trap op de eigen helft.
45' + 1 4 minuten extra tijd in Girona.
45' + 2 Eerste gele kaart voor Cristhian Stuani (Girona) in Girona.
45' + 2 In de minuut 45, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez geeft een gele kaart aan Randy Nteka (Vallecano).
45' + 4 Einde van de onderbreking. De bal rolt weer.
45' + 4 Raul de Tomas mist het doel en scoort niet voor Vallecano in Estadi Montilivi.
45' + 4 In de minuut 45, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Girona.
45' + 5 Inworp Vallecano. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
45' + 5 Inworp op de eigen helft voor Vallecano.
45' + 5 In de minuut 45, Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Girona.
45' De scheidsrechter fluit voor de rust.
46' Vallecano trapt de tweede helft af op aangeven van de scheidsrechter.
46' In de minuut 46, De 1 wissel van Girona. Yan Couto komt erin voor Martinez Arnau in Estadi Montilivi.
46' De thuisploeg vervangt Juanpe door Antal Yaakobishvili.
47' Inworp voor Girona in de buurt van het vijandige doel in Estadi Montilivi.
48' In de minuut 48, Inworp voor Girona op de helft van Vallecano.
50' Isi Palazon neemt de door scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez gegeven hoekschop voor Vallecano in Girona.
50' De scherpte ontbreekt bij Jorge de Frutos Sebastián (Vallecano). Zijn poging mist doel in Girona.
50' In de minuut 50, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Girona in Girona.
51' Inworp voor Vallecano ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Girona.
52' Arbiter Jorge Figueroa Vazquez kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
52' In de minuut 52, Inworp Vallecano. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
53' Vallecano krijgt van scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
53' Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
55' In de minuut 55, Hoekschop voor Girona in Estadi Montilivi. Viktor Tsygankov neemt deze vanaf links.
55' In Girona krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
56' Vergeefse doelpoging Raul de Tomas (Vallecano).
57' In de minuut 57, Scheidsrechter Jorge Figueroa Vazquez kent een vrije trap toe aan Vallecano, te nemen op de helft van Girona.
57' Kopbal richting doel! Raul de Tomas (Vallecano) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Girona.
57' De bal is over de achterlijn geweest. Girona mag een doeltrap nemen.