1' Civitas Metropolitano ziet toe hoe Real de aftrap verricht als scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez fluit voor het begin van de wedstrijd.
1' In de minuut 1, Inworp voor Atlético in Civitas Metropolitano op de eigen helft.
1' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
2' Inworp op de eigen helft voor Real.
3' In de minuut 3, Inworp voor Atlético op de helft van Real.
4' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Civitas Metropolitano.
5' Real krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez op de helft van Atlético.
6' In de minuut 6, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent Atlético een inworp toe op de helft van Real.
6' De uitploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
7' Buitenspel Atlético.
10' In de minuut 10, Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Guillermo Cuadra Fernandez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Madrid.
11' Real schiet tussen de palen, maar Jude Bellingham ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
11' Vinicius Junior met de kopkans! Geen doelpunt voor Real in Civitas Metropolitano.
11' In de minuut 11, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft Atlético een doeltrap.
12' Inworp Real. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
13' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Real in Madrid.
14' In de minuut 14, In Madrid krijgt Atlético op de eigen helft een vrije trap te nemen.
16' Inworp voor Real ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Madrid.
17' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft een inworp aan Atlético op de eigen helft in Civitas Metropolitano.
18' In de minuut 18, In Civitas Metropolitano mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
20' Inworp op de eigen helft voor Real.
20' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Civitas Metropolitano.
21' In de minuut 21, Rodrygo schiet op doel maar scoort niet voor Real.
21' Real schiet tussen de palen, maar Vinicius Junior ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Madrid.
21' Real moet opletten als Atlético van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
22' In de minuut 22, Saul Niguez (Atlético) ziet zijn kans gekeerd door de verdediging van Real in Civitas Metropolitano.
22' Een schot van Rodrigo de Paul (Atlético) smoort in de verdediging van Real.
23' Buitenspelpositie van de uitploeg.
23' In de minuut 23, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft Atlético een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Real.
23' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Civitas Metropolitano.
24' Vergeefse doelpoging Alvaro Morata (Atlético) in Civitas Metropolitano.
26' In de minuut 26, Een schot van Vinicius Junior (Real) wordt geblokkeerd door een verdediger van Atlético.
27' Vanaf links mag Luka Modric een hoekschop nemen voor Real in Civitas Metropolitano.
28' Doeltrap voor Real in Civitas Metropolitano.
32' In de minuut 32, Een schot van Alvaro Morata (Atlético) wordt tegengehouden door de verdediging van Real in Madrid.
32' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
33' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
33' In de minuut 33, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
34' Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez aan de uitploeg.
35' Atlético moet uitkijken als Real een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Civitas Metropolitano.
36' In de minuut 36, Real mist! Schot wordt geblokkeerd door de verdediging van Atlético in Madrid.
36' Hoekschop voor Real in Civitas Metropolitano. Luka Modric neemt deze vanaf rechts.
37' Real mag een hoekschop nemen vanaf links via Luka Modric in Civitas Metropolitano.
38' In de minuut 38, Civitas Metropolitano ziet hoe Federico Valverde op doel schiet, maar niet scoort voor Real.
39' Het staat 1-0 in Civitas Metropolitano! Lino zet de thuisploeg op voorsprong.
41' Vrije trap voor Real op de helft van Atlético.
42' In de minuut 42, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent een vrije trap toe aan Real, te nemen op de helft van Atlético.
43' Arbiter Guillermo Cuadra Fernandez kent een vrije trap toe aan Atlético op de eigen helft.
44' Real krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez op de helft van Atlético.
44' In de minuut 44, Vrije trap in Civitas Metropolitano. Op de helft van Atlético mag Real een vrije trap nemen.
45' Vinicius Junior (Real) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
45' Vrije trap in Civitas Metropolitano. Op de helft van Atlético mag Real een vrije trap nemen.
45' + 1 In de minuut 45, Nog 1 minuten extra speeltijd voor Eerste helft.
45' + 1 Eigen doelpunt! Jan Oblak werkt de bal achter de eigen doelman en brengt de stand zo op 1-1.
45' + 2 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
45' + 3 In de minuut 45, Atlético krijgt van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
45' + 3 Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent een vrije trap toe aan Real, te nemen op de helft van Atlético.
45' De eerste helft is afgelopen.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez fluit en Atlético trapt af. De tweede helft in Madrid is van start gegaan.
46' Real krijgt een schietkans via Rodrygo, maar scoort niet in Civitas Metropolitano.
46' Luka Modric neemt de door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez gegeven hoekschop voor Real in Madrid.
47' In de minuut 47, Vrije trap voor Real op de helft van Atlético.
48' Inworp voor Real op de helft van Atlético.
48' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
52' In de minuut 52, De bal is over de achterlijn geweest. Real mag een doeltrap nemen.
53' Real krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez in Madrid.
53' Inworp Atlético. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
54' In de minuut 54, Atlético krijgt van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
55' Inworp voor Real in Civitas Metropolitano op de eigen helft.
55' Inworp voor Real in de buurt van het vijandige doel in Civitas Metropolitano.
56' In de minuut 56, Arbiter Guillermo Cuadra Fernandez kent een vrije trap toe aan Atlético op de eigen helft.
56' Eerste gele kaart voor Eduardo Camavinga (Real) in Madrid.
56' De thuisploeg wisselt Saul Niguez voor Nahuel Molina.
57' In de minuut 57, Treffer in Civitas Metropolitano! Atlético maakt er 2-1 van. Alvaro Morata is de doelpuntenmaker.
58' Alvaro Morata (Atlético) krijgt geel.
59' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Civitas Metropolitano.
60' In de minuut 60, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent Real een inworp toe op de helft van Atlético.
63' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft Atlético een vrije trap op de eigen helft.
64' Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Civitas Metropolitano.
64' In de minuut 64, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft Atlético een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Real.
65' Inworp voor Atlético ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Madrid.
65' In Civitas Metropolitano mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
66' In de minuut 66, De scherpte ontbreekt bij Alvaro Morata (Atlético). Zijn poging mist doel.
66' De bal is over de achterlijn geweest. Real mag een doeltrap nemen.
66' Trainer Carlo Ancelotti (Real) gebruikt zijn 1 wissel en vervangt Ferland Mendy door Brahim Diaz.
66' In de minuut 66, Wissel in Madrid: Toni Kroos vervangt Luka Modric bij Real.
67' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
67' In Madrid krijgt Real op de eigen helft een vrije trap te nemen.
68' In de minuut 68, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez toont Mario Hermoso (Atlético) de gele kaart.
68' Gele kaart. Brahim Diaz (Real) gaat op de bon.
69' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft een inworp aan Atlético op de eigen helft in Civitas Metropolitano.
69' In de minuut 69, Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
70' Inworp voor Real op de helft van Atlético.
70' Inworp Real. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71' In de minuut 71, Vanaf links mag Toni Kroos een hoekschop nemen voor Real in Civitas Metropolitano.
73' De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
73' Inworp voor Atlético in Civitas Metropolitano op de eigen helft.
74' In de minuut 74, Bij Real komt Aurelien Tchouameni er in. Hij vervangt Federico Valverde.
74' Inworp op de eigen helft voor Atlético.
75' De paal voorkomt een doelpunt voor Real na een kopbal van Rodrygo.
77' In de minuut 77, Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Civitas Metropolitano.
78' Atlético krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez op de helft van Real.
78' Antoine Griezmann schiet op doel maar scoort niet voor Atlético in Madrid.
79' In de minuut 79, Rodrigo de Paul (Atlético) krijgt geel van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez in Civitas Metropolitano en moet oppassen.
79' Arbiter Guillermo Cuadra Fernandez kent een vrije trap toe aan Real op de eigen helft.
79' Vergeefse doelpoging Marcos Llorente (Atlético).
80' In de minuut 80, Real mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
80' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft een gele kaart aan Koke (Atlético).
81' Real heeft Rodrygo gewisseld. Joselu neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Carlo Ancelotti.
82' In de minuut 82, Doelpunt! Met een kopbal brengt Joselu (Real) zijn ploeg op gelijke hoogte. Stand is 2-2.
82' Jude Bellingham met de assist.
84' Inworp op de eigen helft voor Atlético.
85' In de minuut 85, De uitploeg incasseert geel op naam van Aurelien Tchouameni.
85' Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Guillermo Cuadra Fernandez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Madrid.
86' Inworp Real. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87' In de minuut 87, Gele kaart in Madrid: Jude Bellingham (Real) gaat op de bon bij scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez.
87' Atlético krijgt van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88' Inworp voor Real in Civitas Metropolitano op de eigen helft.
89' In de minuut 89, Dani Carvajal (Real) krijgt een eerste gele kaart.
89' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent een vrije trap toe aan Atlético, te nemen op de helft van Real.
90' + 1 Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez fluit voor buitenspel van Atlético.
90' + 2 Trainer Diego Simeone gebruikt zijn 2 wissel. Lino wordt door Rodrigo Riquelme vervangen bij de thuisploeg.
90' + 2 4 minuten extra tijd.
90' + 3 Schot op doel van Vinicius Junior. Maar zonder doelpunt voor Real als gevolg.
90' + 3 Toni Kroos neemt de door scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez gegeven hoekschop voor Real in Madrid.
90' + 4 In Madrid krijgt Atlético op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90' + 5 Achterin bij Real wordt de kopbal van Mario Hermoso (Atlético) tegengehouden.
90' Na twee reguliere helften is het 2-2 geworden!
91' De bal rolt weer, de verlenging is begonnen.
93' Atlético krijgt een schietkans via Marcos Llorente, maar scoort niet in Civitas Metropolitano.
94' Een doelpoging van Vinicius Junior (Real) in Madrid mist scherpte.
94' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft Atlético een doeltrap.
94' De verdediging van Atlético blokkeert een schot van Aurelien Tchouameni (Real).
94' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Civitas Metropolitano.
97' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Civitas Metropolitano.
98' De 3 wissel van Atlético. Pablo Barrios Rivas komt erin voor Marcos Llorente in Civitas Metropolitano.
98' Memphis Depay vervangt Alvaro Morata bij de thuisploeg.
98' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
99' In Civitas Metropolitano mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
100' Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Civitas Metropolitano.
100' Doelpunt! Antoine Griezmann bezorgt Atlético een 3-2 voorsprong.
101' Gele kaart in Madrid: Antoine Griezmann (Atlético) gaat op de bon bij scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez.
103' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent Real een inworp toe op de helft van Atlético.
105' Atlético moet opletten als Real van scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
105' + 1 Real mag een hoekschop nemen vanaf links via Toni Kroos in Civitas Metropolitano.
105' + 1 Aurelien Tchouameni (Real) ziet zijn schot gekraakt door de verdediging van Atlético.
105' + 1 Vrije trap in Civitas Metropolitano. Op de helft van Atlético mag Real een vrije trap nemen.
105' + 1 We krijgen 1 minuten extra tijd.
106' De bal rolt weer, de tweede helft van de verlenging is begonnen.
106' De uitploeg vervangt Nacho door Francisco Garcia.
106' Atlético gebruikt de 5 wissel. Cesar Azpilicueta vervangt Rodrigo de Paul.
106' Real brengt Dani Ceballos in de plaats van Eduardo Camavinga.
107' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
108' Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez geeft een inworp aan Atlético op de eigen helft in Civitas Metropolitano.
108' Civitas Metropolitano ziet hoe Rodrigo Riquelme op doel schiet, maar niet scoort voor Atlético.
109' Hoekschop voor Real in Civitas Metropolitano. Toni Kroos neemt deze vanaf links.
110' Real schiet tussen de palen, maar Jude Bellingham ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Madrid.
111' Jude Bellingham staat buitenspel. Real krijgt een vrije trap tegen.
111' Real krijgt een schietkans via Vinicius Junior, maar scoort niet.
113' Vrije trap voor Real op de helft van Atlético.
113' Axel Witsel gaat in het boekje van de scheidsrechter.
115' Rodrigo Riquelme mist het doel en scoort niet voor Atlético in Civitas Metropolitano.
115' Doeltrap voor Real in Civitas Metropolitano.
115' Inworp voor Real in de buurt van het vijandige doel in Civitas Metropolitano.
116' Trainer Diego Simeone gebruikt zijn 6 wissel. Cesar Azpilicueta wordt door Stefan Savic vervangen bij de thuisploeg.
116' Een doelpoging van Antonio Rudiger (Real) mist scherpte.
116' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Madrid.
119' Memphis Depay deed het voorbereidende werk.
120' + 1 Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Madrid.
120' + 2 In Madrid krijgt Atlético op de eigen helft een vrije trap te nemen.
120' + 2 Scheidsrechter Guillermo Cuadra Fernandez laat nog 2 minuten doorspelen in Madrid.
120' De verlenging is afgelopen met een 4-2 stand.