1' Real trapt af wanneer scheidsrechter Juan Martinez Munuera in Al-Awwal Park voor de eerste keer op zijn fluit blaast.
3' De verdediging van Barcelona blokkeert een schot van Vinicius Junior (Real).
3' In de minuut 3, Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Real op een gevaarlijke plek voor Barcelona.
4' Real moet opletten als Barcelona van scheidsrechter Juan Martinez Munuera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
5' Inworp voor Barcelona op de helft van Real.
6' In de minuut 6, Een schot van Jude Bellingham (Real) smoort in de verdediging van Barcelona.
7' Real mag een hoekschop nemen vanaf links via Toni Kroos in Al-Awwal Park.
7' Doelpunt! Vinicius Junior bezorgt Real een 1-0 voorsprong.
9' Real schiet tussen de palen, maar Rodrygo ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
9' Vrije trap voor Barcelona op de helft van Real.
10' In de minuut 10, Arbiter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Real op de eigen helft.
10' Rodrygo met de assist.
12' In de minuut 12, Vergeefse doelpoging Robert Lewandowski (Barcelona).
13' Ilkay Gundogan neemt de door scheidsrechter Juan Martinez Munuera gegeven hoekschop voor Barcelona in Riyad.
13' Een doelpoging van Ferran Torres (Barcelona) mist scherpte.
13' In de minuut 13, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Real in Riyad.
13' Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
17' Hoekschop voor Barcelona in Al-Awwal Park. Ilkay Gundogan neemt deze vanaf links.
18' In de minuut 18, De onderbreking is afgelopen.
18' In Riyad krijgt Real op de eigen helft een vrije trap te nemen.
19' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Barcelona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Real.
20' In de minuut 20, Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op de helft van Real.
21' Doelpoging Barcelona! Het schot van Ferran Torres gaat niet tussen de palen.
21' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Real een doeltrap.
22' In de minuut 22, Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent Barcelona een inworp toe op de helft van Real.
23' Barcelona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op de helft van Real.
25' Inworp voor Real ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Riyad.
26' In de minuut 26, Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Al-Awwal Park.
26' Inworp voor Real in Al-Awwal Park op de eigen helft.
27' De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
28' In de minuut 28, Vergeefse doelpoging Ferran Torres (Barcelona) in Al-Awwal Park.
28' Doeltrap voor Barcelona in Al-Awwal Park.
29' Vanaf links mag Toni Kroos een hoekschop nemen voor Real in Al-Awwal Park.
31' In de minuut 31, Inworp voor Barcelona in de buurt van het vijandige doel in Al-Awwal Park.
33' Robert Lewandowski legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 2-1.
34' Inworp voor Real op de helft van Barcelona.
37' In de minuut 37, Strafschop voor Real!
37' Ronald Araujo (Barcelona) krijgt geel.
39' Al-Awwal Park ziet hoe Real de score uitbouwt via een benutte penalty van Vinicius Junior: 3-1!
40' In de minuut 40, Sergi Roberto (Barcelona) krijgt een eerste gele kaart.
41' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Al-Awwal Park.
41' Barcelona krijgt van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
43' In de minuut 43, Eerste gele kaart voor Jude Bellingham (Real) in Riyad.
44' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
45' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Real in Riyad.
45' + 1 In de minuut 45, We krijgen 4 minuten extra tijd.
45' + 1 Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent Barcelona een inworp toe op de helft van Real.
45' + 2 Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Real.
45' + 3 In de minuut 45, Inworp voor Real op de helft van Barcelona.
45' + 3 Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent Barcelona een inworp toe op de helft van Real.
45' + 4 Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Barcelona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Real.
45' + 5 In de minuut 45, Barcelona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Martinez Munuera in Riyad.
45' + 5 Pedri mist het doel en scoort niet voor Barcelona.
45' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera maakt een einde aan de eerste helft.
46' In de minuut 46, Scheidsrechter Juan Martinez Munuera fluit en Barcelona trapt af. De tweede helft in Riyad is van start gegaan.
46' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Real een doeltrap.
47' Inworp voor Barcelona in Al-Awwal Park op de eigen helft.
49' In de minuut 49, Vrije trap in Al-Awwal Park. Op de helft van Real mag Barcelona een vrije trap nemen.
52' Real krijgt van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
53' Inworp voor Real ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Riyad.
55' In de minuut 55, In Riyad krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
59' Barcelona moet opletten als Real van scheidsrechter Juan Martinez Munuera een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
60' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
60' In de minuut 60, Vinicius Junior mist het doel en scoort niet voor Real in Al-Awwal Park.
60' De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
60' Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
61' In de minuut 61, Trainer Xavi (Barcelona) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Pedri door Lamine Yamal Nasraqui Ebana.
61' Wissel in Riyad: João Félix vervangt Ferran Torres bij Barcelona.
61' Inworp voor Barcelona in de buurt van het vijandige doel in Al-Awwal Park.
61' In de minuut 61, Barcelona brengt Fermin Lopez Marin in de plaats van Sergi Roberto.
62' Gele kaart. Antonio Rudiger (Real) gaat op de bon.
63' Arbiter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Barcelona op de eigen helft.
64' In de minuut 64, Real loopt uit naar een comfortabele 4-1 voorsprong dankzij Rodrygo.
66' Vanaf rechts mag Lamine Yamal Nasraqui Ebana een hoekschop nemen voor Barcelona in Al-Awwal Park.
66' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft een inworp aan Real op de eigen helft in Al-Awwal Park.
67' In de minuut 67, Arbiter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Real op de eigen helft.
69' Real krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op de helft van Barcelona.
69' Vrije trap voor Real op de helft van Barcelona.
69' In de minuut 69, In Riyad krijgt Barcelona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71' Inworp voor Real in Al-Awwal Park op de eigen helft.
71' Ronald Araujo gaat voor de tweede keer in het boekje en krijgt rood!
72' In de minuut 72, Real krijgt van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73' Real krijgt een schietkans via Jude Bellingham, maar scoort niet.
73' Inworp op de eigen helft voor Real.
74' In de minuut 74, Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Real.
75' Doeltrap voor Real in Al-Awwal Park.
76' Vrije trap in Al-Awwal Park. Op de helft van Real mag Barcelona een vrije trap nemen.
77' In de minuut 77, Real heeft Rodrygo gewisseld. Brahim Diaz neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Carlo Ancelotti.
77' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Real een vrije trap op de eigen helft.
78' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft een inworp aan Barcelona op de eigen helft in Al-Awwal Park.
78' In de minuut 78, Inworp op de eigen helft voor Barcelona.
79' Schot op doel van Brahim Diaz. Maar zonder doelpunt voor Real als gevolg.
79' Jude Bellingham schiet op doel maar scoort niet voor Real in Riyad.
79' In de minuut 79, De poging van Federico Valverde (Real) mist doel.
79' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera geeft Barcelona een doeltrap.
80' Al-Awwal Park ziet hoe João Félix op doel schiet, maar niet scoort voor Barcelona.
80' In de minuut 80, Arbiter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Real op de eigen helft.
81' Inworp voor Barcelona in Al-Awwal Park op de eigen helft.
81' De 2 wissel van Real. Luka Modric komt erin voor Toni Kroos in Al-Awwal Park.
82' In de minuut 82, Trainer Carlo Ancelotti (Real) gebruikt zijn 3 wissel en vervangt Vinicius Junior door Eduardo Camavinga.
83' Real schiet tussen de palen, maar Jude Bellingham ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Riyad.
84' Scheidsrechter Juan Martinez Munuera kent een vrije trap toe aan Barcelona, te nemen op de helft van Real.
86' In de minuut 86, Real krijgt van scheidsrechter Juan Martinez Munuera op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86' Wissel in Riyad: Joselu vervangt Jude Bellingham bij Real.
86' De 5 wissel van Real. Dani Ceballos komt erin voor Federico Valverde in Al-Awwal Park.
87' In de minuut 87, Real krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Juan Martinez Munuera in Riyad.
87' De bal is over de achterlijn geweest. Barcelona mag een doeltrap nemen.
88' Inworp voor Barcelona in Al-Awwal Park op de eigen helft.
90' De scherpte ontbreekt bij Aurelien Tchouameni (Real). Zijn poging mist doel.
90' Doeltrap voor Barcelona in Al-Awwal Park.