1' Het eerste fluitsignaal heeft geklonken en Mallorca mag de aftrap nemen.
2' Inworp op de eigen helft voor Girona.
2' In de minuut 2, De verdediging van Mallorca blokkeert een schot van Aleix Garcia (Girona).
3' Vanaf rechts mag Viktor Tsygankov een hoekschop nemen voor Girona in Visit Mallorca Estadi.
3' De scherpte ontbreekt bij Aleix Garcia (Girona). Zijn poging mist doel in Palma.
3' In de minuut 3, De thuisploeg krijgt een doeltrap in Palma.
4' Mallorca krijgt een schietkans via Abdon, maar scoort niet in Visit Mallorca Estadi.
5' Mallorca krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero in Palma.
5' In de minuut 5, Dani Rodriguez neemt de door scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero gegeven hoekschop voor Mallorca in Palma.
5' Copete mist een kopkans voor Mallorca.
5' Doeltrap voor Girona in Visit Mallorca Estadi.
7' In de minuut 7, Inworp voor Girona op de helft van Mallorca.
8' Mallorca schiet tussen de palen, maar Cyle Larin ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt in Palma.
8' Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Visit Mallorca Estadi.
9' In de minuut 9, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Palma.
10' Inworp voor Girona in Visit Mallorca Estadi op de eigen helft.
10' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft Girona een vrije trap op de eigen helft.
11' In de minuut 11, De kopbal van Antonio Sanchez belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Mallorca.
11' De bal is over de achterlijn geweest. Girona mag een doeltrap nemen.
11' Mallorca krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero op de helft van Girona.
12' In de minuut 12, Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft Girona een doeltrap.
13' Martin Valjent schiet op doel maar scoort niet voor Mallorca.
13' Girona moet opletten als Mallorca van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
14' In de minuut 14, Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Visit Mallorca Estadi.
17' Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Palma.
20' Buitenspelpositie Mallorca.
21' Dani Rodriguez deed het voorbereidende werk.
23' Arbiter Jose Luis Munuera Montero kent een vrije trap toe aan Girona op de eigen helft.
25' In de minuut 25, Vergeefse doelpoging Savio (Girona) in Visit Mallorca Estadi.
26' Hoekschop voor Girona in Visit Mallorca Estadi. Viktor Tsygankov neemt deze vanaf rechts.
26' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft een inworp aan Mallorca op de eigen helft in Visit Mallorca Estadi.
27' In de minuut 27, Girona in buitenspelpositie.
28' De thuisploeg zit op rozen als Abdon de score uitbouwt naar 2-0 in Visit Mallorca Estadi.
34' Penalty voor Mallorca!
35' In de minuut 35, Abdon scoort vanaf de penaltystip en Mallorca breidt de voorsprong uit tot 3-0.
37' Girona krijgt van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero op eigen helft een vrije trap toegewezen.
37' Dani Rodriguez (Mallorca) krijgt een eerste gele kaart.
39' In de minuut 39, Vrije trap in Visit Mallorca Estadi. Op de helft van Mallorca mag Girona een vrije trap nemen.
39' De thuisploeg incasseert geel op naam van Jaume Costa.
40' In Palma krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
40' In de minuut 40, In Visit Mallorca Estadi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
41' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero fluit voor buitenspel van Girona.
42' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero kent Girona een inworp toe op de helft van Mallorca.
44' In de minuut 44, Buitenspel van de uitploeg.
45' Aleix Garcia mist het doel en scoort niet voor Girona in Visit Mallorca Estadi.
45' De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Palma.
45' + 1 In de minuut 45, 5 minuten extra tijd.
45' + 1 In Palma krijgt Girona op de eigen helft een vrije trap te nemen.
45' + 2 Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Palma.
45' + 3 In de minuut 45, Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero kent een vrije trap toe aan Girona, te nemen op de helft van Mallorca.
45' + 4 Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft Girona een vrije trap op de eigen helft.
45' + 5 Mallorca verdedigt een schot van Viktor Tsygankov, waardoor Girona niet tot scoren komt.
45' + 5 In de minuut 45, Raillo van Mallorca is geblesseerd en het spel ligt even stil.
45' + 6 De wedstrijd gaat weer verder.
45' + 6 In Palma kan Raillo (Mallorca) weer verder.
45' + 6 In de minuut 45, Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
45' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero maakt een einde aan de eerste helft.
46' De scheidsrechter fluit voor het begin van de tweede helft. Girona trapt af.
46' In de minuut 46, Wissel in Palma: Artem Dovbyk vervangt Martinez Arnau bij Girona.
46' Trainer Michel (Girona) gebruikt zijn 2 wissel en vervangt Yangel Herrera door Yan Couto.
46' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft Girona een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Mallorca.
48' In de minuut 48, Een doelpoging van Cyle Larin (Mallorca) in Palma mist scherpte.
48' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero kent Girona een inworp toe op de helft van Mallorca.
48' Inworp voor Girona op de helft van Mallorca.
49' In de minuut 49, Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft Mallorca een doeltrap.
49' Inworp Girona. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
50' De thuisploeg krijgt een doeltrap in Palma.
52' In de minuut 52, Visit Mallorca Estadi ziet hoe Aleix Garcia op doel schiet, maar niet scoort voor Girona.
52' Girona mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Viktor Tsygankov in Visit Mallorca Estadi.
52' Girona krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero op de helft van Mallorca.
53' In de minuut 53, Girona krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero in Palma.
53' Vanaf links mag Aleix Garcia een hoekschop nemen voor Girona in Visit Mallorca Estadi.
54' Vrije trap voor Mallorca op de helft van Girona.
55' In de minuut 55, Girona krijgt van scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero op eigen helft een vrije trap toegewezen.
55' Buitenspel Mallorca. Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero fluit de thuisploeg terug in Visit Mallorca Estadi.
56' Girona mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Aleix Garcia in Visit Mallorca Estadi.
57' In de minuut 57, De poging van Viktor Tsygankov (Girona) mist doel in Visit Mallorca Estadi.
57' De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
58' Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Jose Luis Munuera Montero een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Palma.
58' In de minuut 58, Doeltrap voor Mallorca in Visit Mallorca Estadi.
59' De poging van Dani Rodriguez (Mallorca) mist doel.
59' De uitploeg krijgt een doeltrap in Palma.
60' In de minuut 60, Een doelpoging van Ivan Martin (Girona) mist scherpte.
60' De bal is over de achterlijn geweest. Mallorca mag een doeltrap nemen.
60' De 3 wissel van Girona. Valery Fernandez komt erin voor Miguel Gutierrez in Visit Mallorca Estadi.
60' In de minuut 60, Bij Girona komt Portu er in. Hij vervangt Viktor Tsygankov.
61' Arbiter Jose Luis Munuera Montero kent een vrije trap toe aan Mallorca op de eigen helft.
62' De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Antonio Sanchez (Mallorca).
63' In de minuut 63, De tijdelijke onderbreking is afgelopen. Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero laat verder spelen.
63' Inworp voor Girona in Visit Mallorca Estadi op de eigen helft.
65' Antonio Sanchez (Mallorca) doet weer mee in Visit Mallorca Estadi.
65' In de minuut 65, Vrije trap voor Girona op de helft van Mallorca.
65' De thuisploeg vervangt Dani Rodriguez door Samu.
65' Mallorca heeft Jaume Costa gewisseld. Toni Lato neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Javier Aguirre.
66' In de minuut 66, Jose Luis Munuera Montero geeft Girona een penalty in Visit Mallorca Estadi.
67' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero toont Raillo (Mallorca) de gele kaart.
67' Rode kaart in Palma! Raillo (Mallorca) mag gaan douchen na een tweede gele kaart.
68' In de minuut 68, Doelpuntenmaker Cristhian Stuani maakt er vanaf elf meter 3-1 van en verkleint hiermee de achterstand.
69' Inworp op de eigen helft voor Girona.
71' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft Mallorca een doeltrap.
71' In de minuut 71, De thuisploeg wisselt Cyle Larin voor Matija Nastasic.
72' Trainer Javier Aguirre gebruikt zijn 4 wissel. Abdon wordt door Vedat Muriqi vervangen bij de thuisploeg.
72' Scheidsrechter Jose Luis Munuera Montero geeft een gele kaart aan Dominik Greif (Mallorca).
73' In de minuut 73, De bal gaat buiten. Doeltrap voor Mallorca in Palma.
74' De 5 wissel van Girona. Pablo Torre Carral komt erin voor Ivan Martin in Visit Mallorca Estadi.
75' Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Visit Mallorca Estadi.
75' In de minuut 75, Doeltrap voor Girona in Visit Mallorca Estadi.
76' In Visit Mallorca Estadi mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77' Vrije trap in Visit Mallorca Estadi. Op de helft van Mallorca mag Girona een vrije trap nemen.